Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

4 tribus urbanes que paguen la llum a 0 euros

17 Mayo 2017
Tribus urbanas que pagan la luz a 0€

Si t'identifiques amb alguna d'aquestes 4 “tribus”, la Tarifa Tempo Happy d'Endesa és la teva opció. I si no t'hi identifiques, també, perquè Tempo Happy s’adapta a tu. Tinguis els hàbits que tinguis, podràs ser més feliç. T'ho mereixes.

No volem que canviïs de rutina per adaptar-te a una tarifa elèctrica. Volem fer-te més feliç amb una tarifa que s'adapta al que ets. No podem donar-te un cop de mà amb la feina o per buscar un cotxe nou, però almenys podem ajudar-te a gastar menys en electricitat.

Per a això hem creat Tempo Happy. Amb aquesta tarifa gaudiràs de 2 hores diàries o d’1 dia a la setmana de llum a 0 euros. Sí, ho has llegit bé: durant aquests moments happy el quilowatt/hora no et costarà res.

Tu tries. Analitza els teus hàbits, comprova quant consumeixes més i digues-nos-ho.

 

I no et preocupis, pots canviar els horaris sempre que vulguis i sense cap cost. Perquè, vés a saber, potser ara no passes ni un diumenge a casa, però més endavant pots aficionar-te al nesting. No saps què és? Continua llegint.

Aquestes són les quatre tribus urbanes que ja gaudeixen de llum a 0 euros. Quina és la teva?

La parella del nesting

Perfil de consumo nesting

És l'última tendència de moda encara que, en realitat, fer nesting no és nou. Consisteix a quedar-se tancat a casa i no sortir al carrer ni per comprar el pa o el diari (ja hi ha el pa de motlle i Internet).

El practica la típica parella jove sense fills que treballa moltes hores durant la setmana per poder pagar els terminis de la hipoteca. Reserven el dissabte per sortir i el diumenge és sagrat perquè és el dia del nesting. Al matí fan neteja general de la casa, posen una rentadora, planxen la roba… i per postres, fan pa de pessic al forn. A la tarda, calefacció, manta i una temporada sencera de “Joc de Trons”.

Claríssimament, el diumenge és el seu dia Happy. És, amb molta diferència, quan consumeixen més electricitat i quan més barata els surt. Com de barata? 0 euros.

Des que són Happy, el 17% de la llum que consumeixen els costa 0 euros.

Factura perfil nesting

 

Els surfers de cap de setmana

Perfil de consumo tipo surfero

Matrimoni amb fills universitaris. Viuen a la ciutat però tenen una segona residència a la platja. Als seus fills els agrada el surf i fan escapades de cap de setmana a la platja amb els amics. Prenen el sol, fan esport, se’n van a dormir tard… i consumeixen kWh amb el forn per fer les pizzes, amb l’aire condicionat per no passar calor i posant rentadores perquè els neoprens no facin mala olor.

Des que són Happy, els seus pares ja no han de preocupar-se per la factura que els deixen els fills i els amics dels fills. Han programat el dissabte com a dia Happy i totes les pizzes i els neoprens els generen 0 euros de despesa energètica.

Des que són Happy, el 21% de la llum que consumeixen els costa 0 euros.

Factura perfil surfero

 

Els neo-pares

Perfil de consumo tipo neopapás

Una parella amb fills petits viu dies intensos: dormir poc, preparar l'esmorzar, portar les criatures al col·legi, treballar i tornar corrent per recollir-los, banyar-los, fer-los el sopar, ficar-los al llit… i explicar-los sempre un conte més.

Ja acumulen prou cansament i despeses. Per això, trien que els seus moments Happy diaris siguin de 7 a 9 del vespre. Per a ells, és la part crítica del dia, quan tota la família està junta i la casa bull d’activitat: rentar la roba feta un fàstic de les criatures, carregar els mòbils, carregar la tablet per poder mirar-hi dibuixos animats, fer el sopar per a tothom, preparar un bany calent amb el calefactor engegat perquè els nens no es refredin,…

Passades les 9 del vespre, amb els fills al llit, els pares tenen el seu moment per relaxar-se una estona i parlar. De fet, més aviat tenen temps per desmaiar-se al sofà abans de tornar a començar un altre dia dur de criança.

Des que són Happy, el 45% de la llum que consumeixen els costa 0 euros.

Factura perfil neopapás

 

La cultureta indie

Pefil de consumo tipo cultureta

Viu sola amb un gat, un animal perfecte per a la seva rutina setmanal, ja que amb prou feines passa per casa. S'aixeca molt aviat per anar a treballar. Li agrada menjar fora però no sol anar de restaurant. Es prepara tàpers, preferiblement de menjar natural i ecològic. Una vegada acabada la jornada laboral, no falla: queda amb amics per anar a algun esdeveniment cultural.

Els dies no tenen prou hores per a ella. Arriba tard a casa, amb el temps just per fer un sopar ràpid i anar-se’n a dormir. El seu moment Happy diari és de 10 a 12 de la nit. Pràcticament l’única estona que és a casa.

Des que són Happy, el 21% de la llum que consumeixen els costa 0 euros.

Factura perfil cultureta

 

Sigues més Happy

T’ho creus ara? Fes com ells i passa’t a Tempo Happy d'Endesa. Podràs estalviar fins a 140 euros l'any. De la resta d'hores, no te’n preocupis. La tarifa Tempo Happy entra dins de la modalitat de preu fix. Dit d’una altra manera: fora dels teus moments Happy no tindràs sorpreses perquè sempre pagaràs el mateix preu per cada kWh consumit.

Recorda que has de triar entre:

Recuerda elegir:

 

  • 2 hores consecutives al dia cada dia de la setmana.
  • 1 dia de la setmana.

La resta d'hores tindràs un preu estable. sense sorpreses

 
[literal.blog.accesibilidad.formulario.busqueda]

Publicacions recents

Com canviar la meva tarifa de llum o gas Com funcionen i quant temps duren les bombetes LED? Les millors ciutats per anar amb bicicleta elèctrica ¿Què signifiquen les etiquetes dels electrodomèstics? És millor una calefacció elèctrica o una de gas?

One Llum

A dalt