Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

5 avantatges de convertir-te en client digital d'Endesa

Publicat el

 

Vivim en una societat digital. Avui en dia, molts usuaris viuen enganxats al mòbil i fan totes les seves operacions de manera digital.

Des de comprar, consultar el temps tan bon punt es lleven sense treure el cap per la finestra, mirar les xarxes socials, llegir el diari o fins i tot veure les sèries i les pel·lícules en línia. Fem servir Internet cada dia gràcies als telèfons mòbils. Aquests dispositius electrònics han transformat la nostra vida perquè ens sigui més fàcil comunicar-nos amb el món. Gràcies a aquesta digitalització, estant connectats, ara també podem estalviar a casa gràcies a la factura electrònica.

Ja no tenim excusa per estalviar i controlar el consum elèctric. Calcular el consum elèctric sempre ha estat un maldecap per a moltes famílies per la dificultat de les factures. El problema no és llegir-les, sinó entendre-les. Algunes companyies s'encarreguen de complicar les coses i no expliquen bé el funcionament de les factures, però tot això s'ha acabat amb la possibilitat de contractar la factura d'Endesa de manera digital.

Els principals avantatges de ser client digital d'Endesa

Pagar la factura en línia d'Endesa ara és més fàcil que mai. El primer avantatge que notaràs si decideixes digitalitzar el consum elèctric de casa teva és la facilitat d'ús. Abans ens podíem estar passar hores per entendre la factura i calcular el consum elèctric.

Gràcies a la factura electrònica, podràs entendre-ho tot instantàniament d'una manera visual.

cap despesa inesperada. Sabràs el que pagues d'impostos i de consum, sabràs el mínim que necessites i el màxim que pots arribar a gastar. D'aquesta manera, pots entendre com funciona casa teva i quins són els electrodomèstics que més gasten. Per norma general, solen ser el microones, el forn, la vitroceràmica i la calefacció (si són elèctriques). A la factura digital, s'hi detalla tot per ordre de consum perquè et puguis organitzar a l'hora de prendre mesures d'estalvi. Fins i tot et pot ajudar a l'hora d'escollir la compra d'un aparell elèctric que sigui més eficient; si saps quin consumeix més o si està avariat, el podràs canviar sense cap problema.

Un altre aspecte positiu derivat de la factura electrònica és conèixer el consum elèctric a l'instant. S'han acabat les esperes d'un o dos mesos: tindràs totes les dades a l'instant. Podràs consultar els gràfics de cada setmana, totes les variacions i oscil·lacions i, si ho necessites, fins i tot de cada dia i hora del mes, tot detallat de manera gràfica i visual perquè no tinguis cap problema. Així, si vols canviar de tarifa, pots veure si et compensa o no contractar una tarifa nocturna o per trams. Tu decideixes.

UUn dels problemes del consum elèctric és no saber el que hauràs de pagar cada mes. El problema més important, però, no és aquest, sinó no poder posar una alerta (per exemple, al mòbil) per consultar el consum actual i així reduir la despesa.

La factura digital et dóna alertes i t'avisa perquè no et passis del pressupost.

Imagina't que no et vols passar de 80 euros mensuals i, a falta d'una setmana, en portes 70. Pots activar una alerta perquè t'avisi al correu o al mòbil i així sabràs quan arribes al límit.

Estalviar en la factura mensual fent servir alarmes és molt fàcil; a més, pots escollir el sistema que més et convingui, tant si és el mòbil o amb un missatge al correu electrònic. Ja no tindràs excusa per pagar de més al final del mes: programes el límit que vols i la factura electrònica s'encarrega d'avisar-te.

Per si no fos prou, el tercer avantatge de digitalitzar la factura és la gran oferta d'aplicacions d'estalvi i eficiència per pagar menys. La factura electrònica t'ajuda a estalviar en el consum elèctric amb una sèrie d'aplicacions per saber si ets un malgastador o si consumeixes de manera eficient. Sabies que amb un control eficient de casa teva pots estalviar milers d'euros al final de l'any? Imagina't que sempre et deixes encès el llum de la cuina. Encara que no te n'adonis, és una despesa important al final de l'any. Gràcies a aquestes aplicacions, podràs calcular quina habitació consumeix més i quines són les millors hores per connectar els aparells elèctrics.

Podràs optimitzar casa teva i valorar la possibilitat de comprar llums LED, que consumeixen menys, o activar palanques d'estalvi per pagar menys. Tot això és possible amb les aplicacions que estan disponibles amb la factura electrònica.

El quart aspecte positiu és que tindràs el control al palmell de la mà.

Amb el telèfon mòbil podràs consultar, sempre que ho necessitis, tota la informació sobre el consum elèctric de casa teva. Tan sols prement un botó, tindràs la possibilitat de consultar totes les dades anteriors: gràfics, consums, alertes, mesures d'estalvi i consultes en línia. Si prefereixes fer servir un altre dispositiu electrònic, com ara una tauleta o un portàtil, ho pots fer sempre que vulguis. A més, la teva parella també podrà saber sempre que vulgui el mateix que tu, ja que l'accés es pot compartir amb el membre de la casa que decideixis.

L'últim avantatge és l'estalvi en la gestió dels tràmits burocràtics, que es minimitzen amb la factura electrònica. Ja no tindràs cap problema si canvies de domicili, si decideixes llogar casa teva o si marxes de vacances: els correus electrònics no es perden, mentre que els sobres es poden robar, perdre o traspaperar. D'aquesta manera, tindràs tota la informació a mà i estaràs contribuint a la conservació de la naturalesa.

La factura electrònica d'Endesa és un servei gratuït i molt fàcil d'activar. Es pot activar accedint a l'àrea privada de Mi Endesa, a les pestanyes Les meves factures i Els meus contractes. Si encara no l'has contractat, no en dubtis! Optar per pagar la factura en línia d'Endesa t'ajudarà a pagar menys al final del mes.