Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Com reduirien la seva factura de la llum els personatges d'Els Simpson?

Publicat el 7 Juliol 2017

Tot i que tenen la seva pròpia central nuclear, coneixent el senyor Burns és probable que els habitants de Springfield paguin una factura de llum elevada. Si parléssim del món real i no d'una sèrie de dibuixos animats, fins i tot els personatges més secundaris trobarien una tarifa Endesa pensada per a ells.

Pensant en nous reptes, ens hem proposat treure-li al malvat senyor Burns el monopoli de l'energia de Springfield. Com seria la vida dels personatges de la sèrie "Els Simpson" si poguessin contractar la tarifa elèctrica que els donés la gana?

Alliberats del magnat, la família Simpson trobaria alguna cosa millor al mercat. O no. Tot dependria de l'equilibri entre la mesura de Marge i la bogeria d'Homer.

Per això ens hem centrat en els perfils més exigents, en aquests personatges secundaris que no en deixen passar ni una. Tots ells compten amb cura fins a l'últim penic i examinen a fons la seva factura de la llum.

Tenim una solució per a tots, adaptant-nos a la seva naturalesa. Gaudeix d'aquest breu repàs com si fos un episodi de la millor sèrie.

1. Ned Flanders i la pau d'esperit

Ningú ho posa en dubte: Ned Flanders cerca sempre la tranquil·litat i l'harmonia. També és un usuari assidu d'Internet (va dissenyar i manté la web de la parròquia).

Sense cap dubte, Ned contractaria Endesa però amb això no en tindria prou. Sortiria corrents a anunciar la bona nova als seus veïns. El programa "Il·lumina a un amic" està fet per a Ned, perquè difongui la paraula i ajudi el pròxim a estalviar en la seva factura de la llum. I ja de pas... Ned s’enduria 30€ com caiguts del cel.

2. Apu Nahasapeemapetilon (sí, és el seu cognom)

La nostra tarifa Tempo Elecció li provaria tant a l'incansable amo del Badulaque com una d'aquestes migdiades de 30 segons que li donen la vida. Amb una feina que li absorbeix 24 hores diàries 7 dies de la setmana, Apu gairebé mai s'absenta del negoci.

La seva vida és la seva feina i la botiga de comestibles més famosa de la història de l'animació està sempre oberta. Per això necessita una tarifa d'estalvi per a potències superiors a 15 kW (la botiga té una mida considerable i molts frigorífics) que es concentra sobretot a les nits (de 0.00 a 8.00 tots els dies de la setmana), quan ha d'encendre el lluminós que atreu els noctàmbuls.

3. Patty i Selma Bouvier

Les germanes bessones de Marge podrien optar per la tarifa Tempo Cap de setmana. Totes dues treballen a la DGT de Springfield examinant la gent per expedir-los o revocar-los el permís de conduir.

Solteres i sense gran cosa a fer, els caps de setmana els passen a casa gaudint de les seves dues grans passions: fumar cigarrets Laramie i veure “MacGyver” per la televisió una vegada i una altra.

Amb la seva nova tarifa gaudirien d'un 15% de descompte per sempre en les hores Tempo corresponents a aquesta tarifa: de 24.00h a 8.00h de dilluns a divendres i tot el dia durant el cap de setmana, que és quan més despesa elèctrica realitzen.

4. El Senyor Burns

Tot i ser el més ric del lloc, Montgomery Burns manté a ratlla totes les despeses i és famós per la seva austeritat. Ell no li dedicaria ni un segon, però posaria el seu fidel Smithers a rastrejar Internet a la recerca de la millor opció.

Amb el seu esperit pràctic, Smithers triaria One Llum. Possiblement la millor tarifa online del mercat, tan bona que no necessita descomptes. Sense compromís de permanència, sense complicacions. Un preu d’allò més competitiu que dura el mateix que la fortuna del senyor Burns: eternament, per sempre.

Passa't a Endesa i tria la teva tarifa

Ara t'ho creus? Fes com ells i passa't a Endesa. Decideix quina de totes les nostres tarifes s'adapta millor a les teves necessitats i comença a estalviar des del primer mes.

Amb nosaltres podràs afartar-te de veure “El xou de Grata i Pica” a la televisió sense pensar en la teva factura de la llum i utilitzar aquests dòlars extra per prendre't unes quantes cerveses Duff a la Taverna de Moe o, fins i tot, comprar-te el número u de Radioactiu Man a la Masmorra de l'androide. Tu decideixes!

Fins i tot si ets un personatge secundari d’Els Simpson, Endesa té una tarifa per a tu.