Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

El que li recomanaries al teu millor amic

Publicat el 19 Juny 2017

Si encara te'n recordes, d'aquell “amic” que et va aconsellar veure fins al final la sèrie “Perdidos”, no busquis venjança. Demostra-li que tu sí que en saps, de fer bones recomanacions: fes-li veure la llum i guanya 60 euros amb “Il·lumina un amic”.

Te'n recordes, d'aquell que et va convèncer per seguir la sèrie “Perdidos” fins a l'últim capítol perquè hi trobaries totes les respostes? Segur que encara riu i fas molt bé de tenir-lo bloquejat al WhatsApp.

O l'estiu passat, quan el dia més calorós de l'any a la teva amiga se li va ocórrer que el que necessitàveu era pujar una muntanya. Després de diverses hores d'ascens i tres bombones d'oxigen, ja no semblava tan bona idea.

Quan et van prometre que aquella casa rural era el lloc ideal per trobar-te a tu mateix. Quan et van dir que valia la pena reservar en aquell restaurant perquè els seus sabors et farien veure les coses d'una altra manera. Quan et van fallar per no saber recomanar.

Tot això ja no importa. És passat, no busquis venjança. Segur que ho van fer amb bona intenció (menys el de “Perdidos”, aquell sí que no té perdó).

Ara el que has de fer és demostrar a tothom que tu sí que saps el que és bo. La gent va perduda i no sap què fer a part de queixar-se. És a la teva mà que tots aquests descreguts vegin per fi la llum. Pots il·luminar els teus veritables amics i ensenyar-los el camí per estalviar en la factura elèctrica.

El que has de fer

  • 1. Pensar en gent que t'importa i a qui vols il·luminar: família, amics… o tan sols coneguts a qui vols sorprendre.
  • 2. Entrar "Il·lumina un amic". Quan t'hi hagis registrat, podràs recomanar One Llum, Tempo Happy o One Gas a qui vulguis. Amb un parell de clics els ho comunicaràs per Facebook, WhatsApp o correu electrònic.
  • 3. Per cada amic que vegi la llum tu rebràs 30 euros. Per cada amic que contracti el gas tu rebràs altres 30 euros. El teu amic gaudirà del millors preus. O, si vols, pots demostrar-li la teva amistat cedint-li els 30€ per cada tarifa que contracti... o compartint-los a mitges i així us preneu unes canyes per celebrar-ho.

L'amic a qui il·luminis ha de venir d'una elèctrica que no sigui Endesa… o bé ha d'estar amb Endesa però en el mercat regulat. I, per descomptat, ha de contractar a través del teu enllaç de recomanació.

Amics o companys?

Quan la contractació sigui confirmada pels nostres tècnics (sol trigar aproximadament 1 mes), els diners s'ingressaran al teu compte d'Aklamio i, a partir d'aquí, tu decideixes quan transferir-los al teu banc.

Si has estat generós amb el teu amic, ell també haurà de registrar-se per cobrar la comissió.

Com més recomanis, més pots guanyar. Quants amics tens al Facebook? Quants contactes tens al WhatsApp? Multiplica i comença a fer plans.