Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
 • CAT
 • EN
 • ES

Endesa - Llum, gas, persones

La teva vida és a l'abast de la teva mà; ara, les factures, també

Publicat el

 

Descobreix la nova aplicació d'Endesa, les seves prestacions i on la pots descarregar perquè puguis tenir a mà el control de les despeses, siguis on siguis.

Al món en què vivim es diu que qui no és a Internet no existeix. Per això, gràcies a la nostra vocació de servei, Endesa s'afegeix al carro de les aplicacions mòbils perquè controlis a cada moment quant gastes i ho tinguis sempre a l'abast de la butxaca, siguis on siguis.

Els temps canvien: Endesa, també

No tan sols els bancs, ni les companyies de telefonia, podien estar a l'avantguarda de les noves tecnologies per cobrir les necessitats socials amb les seves prestacions. Vam veure com els bancs et ficaven a la seva butxaca amb la banca mòbil de les seves aplicacions, com podies comprar les entrades del cine amb l'smartphone o com podies portar el compte de la factura de la companyia de telèfon al llarg del mes per no tenir el clàssic ensurt d'última hora.

Si els bancs i les companyies de telèfon es preocupaven per tu, nosaltres no podíem ser menys. T'oferim una aplicació amb la qual pots fer una gestió completa de la factura de llum i de la calefacció, posant a la teva disposició un consum intel·ligent i eficient.

L'aplicació d'Endesa, multifuncional

Endesa llança la seva nova aplicació per a smartphones i tauletes, totalment gratuïta, molt fàcil de fer servir i molt intuïtiva. La pots descarregar al dispositiu Android o iOS sense cap cost addicional i a qualsevol moment, a través de Google Play i Apple Store, respectivament.

Amb aquesta nova aplicació que Endesa posa al teu servei, la companyia apropa les seves relacions amb els clients. Si primer vam començar amb la pàgina web, en què cobrim totes les funcionalitats i gestions que abans havies de fer per telèfon o en persona a les nostres oficines, ara tens l'aplicació perquè puguis contactar amb nosaltres, plantejar-nos els teus dubtes i portar el control dels teus serveis contractats, vagis on vagis i amb la mateixa fiabilitat que puguis experimentar amb l'ordinador d'escriptori.

Quan baixis la nova aplicació d'Endesa Clientes podràs:

 • Consultar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc les factures associades als teus contractes de llum i de gas. Tots sabem els ensurts que ens causen les factures a final de mes, sobretot si tenim un consum imprevist perquè tenim convidats a casa o un dels nostres electrodomèstics ha disparat el consum. Llavors arriba el final de mes i, en rebre la factura, se'ns posen els cabells de punta.
  Per evitar que passi això, a partir d'ara podràs controlar el que consumeixes i evitar sorpreses desagradables, ja que sabràs exactament el que estàs gastant, a quina franja horària, per electrodomèstic i amb qualsevol alteració de contracte que hagis fet.
  Així, podràs regular el consum i decidir a cada moment quina tarifa et convé més segons el que consumeixis de llum o calefacció. Així de fàcil. Volem que tinguis un consum intel·ligent de llum i calefacció.
 • Localitzar els punts de servei d'Endesa i les oficines comercials més properes. Encara que ens esforcem per oferir-te el millor servei, ja sigui per telèfon, amb la pàgina d'Endesa Clientes o amb la nova aplicació mòbil, no hi ha res més proper que una persona de carn i os que atengui els teus dubtes i reclamacions.
  Per això, amb la nova aplicació d'Endesa podràs localitzar les oficines d'Endesa més properes al teu domicili i anar-hi en persona perquè t'ajudem a aclarir dubtes sobre el contracte de llum o gas, les despeses, com emprar l'energia d'una manera més eficient, notificar una avaria o un contratemps o tan sols demanar assessorament comercial.
  Des d'informar-te de quin és el preu del Kw/h fins a com pagar la factura en línia d'Endesa, fer del consum elèctric un consum intel·ligent, et respondrem qualsevol dubte que puguis tenir. L'oficina més propera, al palmell de la mà.
 • Trobar amb facilitat els telèfons d'atenció al client, contractació o avaries. Perquè a Endesa volem posar-te la vida més fàcil, si et sembla complicat fer canvis en la contractació o només vols sentir una veu humana a l'altre costat de l'smartphone, posem a la teva disposició els telèfons de contacte, que et derivaran al professional comercial, tècnic o d'atenció al client més adequat a la teva petició.
 • Rebràs les ofertes comercials abans que ningú directament al mòbil. Podràs aprofitar les promocions, els descomptes, les combinacions de contractació de gas i electricitat i altres ofertes, perquè te les enviarem directament al mòbil, i ens ajudaràs a ser més sostenibles amb el medi ambient, perquè no utilitzarem paper per transmetre't les nostres ofertes comercials.
 • Podràs descarregar la factura d'Endesa. Exactament com ho feies a la teva oficina en línia.

Una aplicació segura per oferir-te el millor servei

El tema de la seguretat és un clàssic quan parlem de bancs i compres per Internet. Per a Endesa, la teva seguretat és tan important com la nostra preocupació per oferir-te el millor servei.

Per això, et demanarem que t'identifiquis a cada dispositiu mòbil que facis servir amb les mateixes claus que utilitzes a "Mi Endesa". Et garantim que tota la comunicació que portis a terme entre l'smartphone i la nostra aplicació mòbil està encriptada adequadament i que les teves dades (no només les bancàries, sinó també les personals i de consum) sempre estan protegides amb les mateixes polítiques de protecció de dades que quan operes amb la nostra versió d'escriptori. Així, no cal que et preocupis, perquè ningú tindrà dades teves i, per descomptat, nosaltres mai compartim les teves dades amb tercers.

La baixada de l'aplicació d'Endesa és totalment gratuïta i tan sols necessites un mòbil amb baixada de dades o connexió Wi-Fi per descarregar-la. A més, tant els mòbils amb sistema iOS com els Android poden descarregar-la.

Si tens un mòbil Apple, podràs descarregar-la si tens la versió iOS 4.2 o una versió posterior. Són vàlids els iPhone 4, 4S, 5, 5S i 5C. També pots descarregar-la si tens un iPad1, iPad2, iPad mini, iPad amb pantalla Retina o un iPad Air. Per als iPod, són vàlids els iPod Touch i l'iPod Touch de quarta generació.

Si tens un Android, has de tenir la versió 2.2 o una versió superior. Pot ser més fàcil?