Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Les vacances més tranquil·les de la teva vida amb Nexo

Publicat el

Vacances a la vista? Pensa a beure molta aigua, posar-te crema i fer un cop d'ull de tant en tant al mòbil. Així sabràs el que passa a casa teva en aquest precís instant. La fórmula Nexo "ser-hi sense ser-hi" per a la teva relaxació total.

Platja, muntanya, ciutat o desert. Vagis on vagis, aquestes poden ser les vacances més despreocupades de la teva vida gràcies a Nexo, l'invent definitiu per saber que casa teva està protegida.

No és ciència-ficció. És a tecnologia Endesa per fer-te la vida més fàcil.

Tan sols necessites connectar Nexo al router de casa teva. Des d'aquest moment, tindràs una llar intel·ligent i en seràs l'amo. Podràs controlar la temperatura, els llums, les portes i finestres...

Omnipresent i també omniscient gràcies a la càmera i als sensors. I tot sense importar que siguis a centenars o a milers de quilòmetres. Si et pots connectar a Internet, tu manes.

Com puc controlar casa meva des de la platja?

Aquest any seràs el rei de casa teva des del baret de la platja. Tot estarà en ordre encara que tu faltis, ja que Nexo està especialment pensat per cuidar de tu i dels teus encara que siguis a l'altra punta del món:

  • Sensors d'obertura i de moviment: saber a cada moment si algú entra a casa teva, fixant alertes que t'avisin al mòbil o al correu cada vegada que s'obri la porta. Sabràs de seguida si hi han entrat lladres o a quina hora han tornat els teus fills. A les 7 del matí! Sabran el que és bo…
  • Sobreendoll: saber quanta llum consumeix cadascun dels teus aparells elèctrics. També podràs encendre i apagar a distància els llums de casa perquè sembli que hi ha algú. Oblida't dels robatoris i torna a estirar-te a l'hamaca. T'ho has guanyat.
  • Mesurador de consum: fins a l'últim detall del consum elèctric i l'evolució en el temps. Sabràs si els teus fills s'han deixat encès una altra vegada el llum de la cuina. O si s'estan tot el dia jugant a la consola.
  • Càmera: veure el que fan els teus fills i comprovar que tot està en ordre.

Amb el mode "Vacances", Nexo activa automàticament el sensor d'obertura de la porta principal i simula que hi ha algú a casa encenent i apagant llums.

Estalvia a la factura amb Nexo

La tranquil·litat també arriba a la teva butxaca. Amb Nexo pots mesurar al detall la despesa de llum. Saber més és la millor manera de canviar els hàbits per allunyar-te del malbaratament i aproximar-te a l'estalvi.

Seràs capaç de fer una radiografia del teu consum elèctric i prendre decisions conseqüents per retallar euros en cada factura. I tot això amb total facilitat, sense complicar-te la vida.

Siguis o no siguis client d'Endesa, pots demanar el teu Nexo i provar-lo. Si no t'agrada, tornar-lo et surt gratis.

Si tens qualsevol dubte, et pots posar en contacte amb nosaltres a través d'aquest formulari o trucar-nos al 900 10 45 74.

Connecta't a Nexo i marxa de vacances amb la confiança que casa teva es queda en bones mans: