Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Quin és el telèfon d'Endesa?

Publicat el 11 Juny 2018

Hi ha molts motius diferents pels quals et pot caldre parlar amb Endesa. En gairebé tots els casos, el que resulta més ràpid i senzill és oblidar-te del telèfon i resoldre els dubtes per Internet. T'expliquem com ens pots contactar.

A Endesa volem estar a prop teu, que ens trobis fàcilment en qualsevol situació que se't presenti. Si ens necessites, només cal que ens ho diguis per alguna de les vies que detallem a continuació.

Per a dubtes i consultes

És probable que la pregunta que ens has de fer ja l'hagin feta moltíssimes altres persones. Per això posem a la teva disposició una secció de Dubtes Freqüents amb la qual t'orientem a cop de clic, sense que calgui marcar cap número:

També pots ppreguntar directament al nostre buscador intel·ligent, amb resposta per a més de 500 preguntes.

I si necessites atenció cara a cara, demana cita en alguna de les nostres més de 250 oficines. Som aquí per ajudar-te.

Ofertes de llum i gas

Si el que vols és millorar la teva tarifa tarifa elèctrica o la del gas, o trobar un servei de manteniment que et protegeixi de qualsevol ensurt, entra al nostre catàleg i tria allò que millor s'adapti a les teves necessitats.

Si has arribat a una casa que no té la llum o el gas donats d'alta (perquè és nova o perquè es va donar de baixa), en aquest contingut t'expliquem com donar d'alta llum i gas.

Reclamacions i problemes

Volem ser-hi per a allò que és bo, però evidentment també hi serem per a allò dolent.

No dubtis a plantejar-nos qualsevol problema i obrir una reclamació si ho consideres necessari:

Avaries

Si pateixes una avaria, el primer que cal saber és si es troba a la instal·lació o a la xarxa.

Si els veïns tenen llum/gas és probable que el problema sigui a la teva instal·lació: posa't en contacte amb un tècnic especialitzat (si ja tens el servei OkLuz Assist o el servei OkGas estàs de sort: ho tens cobert.

En canvi, si el problema és a la xarxa elèctrica, t'hauràs de posar en contacte amb la teva companyia distribuïdora. És diferent segons on visquis. A la nostra secció d'Atenció al Client trobaràs un selector per saber a quina distribuïdora t'has d'adreçar.

Si el problema és amb la xarxa de gas, consulta el nostre mapa d'emergències per saber a qui has de trucar.

Llista de telèfons d'Endesa

Aquí tens els principals telèfons d'atenció d'Endesa.

Per saber a quin has de trucar és important que sàpigues si estàs en el mercat lliure o en el mercat regulat (tarifa PVPC). Si no ho saps, és fàcil d'esbrinar. Només et cal agafar la factura i mirar l'encapçalament: Pots veure si el teu contracte és amb Endesa Energia S.A. Unipersonal o amb Endesa Energia XXI a la cantonada superior esquerra de la factura de la llum o gas

Les gestions amb Endesa resulten més ràpides i senzilles si les fas en línia.