Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Tarifa Tempo Happy: és hora de moments feliços

Publicat el 23 Març 2017

Nosaltres et diem a quins dies i a quines hores estàs consumint més electricitat. Tu només has de triar 2 hores de cada dia, o bé un dia sencer a la setmana, en els quals l'electricitat et sortirà gratis. Arriba la tarifa que s'adapta al teu consum.

Tots tenim els nostres moments feliços. La migdiada dels diumenges, les canyes dels divendres després de treballar, el nou episodi de Joc de Trons... Petits grans plaers que no canviaríem per res.

Ara la felicitat arriba als teus quilowatts hora. Amb la Tarifa Tempo Happy d'Endesa pots fer que els moments en què més electricitat consumeixes es converteixin en happy = no pagaràs ni un cèntim per ells. Gratis. Així de fàcil.

Tens dubtes? T'ho expliquem.

2 hores cada día o 1 dia a la setmana

De la mateixa manera que tots tenim els nostres moments especials, també tenim els nostres hàbits de consum elèctric: posar el rentaplats a les nits, la rentadora del dissabte, els bunyols els diumenges...

Tot i així, ens assemblem els uns amb els altres més del que creiem: les estadístiques diuen que el consum de la majoria d'espanyols es concentra entre les 21 i les 23 hores.

Tenint en compte aquests hàbits, Endesa ha llançat la tarifa Tempo Happy: dues hores diàries o un dia a la setmana en els quals el quilowatt hora et costarà 0 euros. Tu tries, en funció dels teus hàbits, i pots canviar d'opinió sempre que vulguis.

Quan consumeixes més energia?

La recepta de la felicitat elèctrica es cuina així: pensa a quines hores acostumes a estar a casa, quan utilitzes més aparells, quan vénen els teus fills a menjar… Necessites descobrir els teus moments de més consum elèctric.

Si ets client d'Endesa i tens comptador intel·ligent, tota aquesta informació la trobes a la teva Àrea Privada de Client. T'avisarem si els teus moments de consum més elevat coincideixen o no amb els teus moments happy.

  • Ets client d'Endesa però encara no tens accés a l'Àrea Privada? Registra-t'hi!

Moments happy = quilowatts hora totalment gratis a les hores que tu triïs.

Una tarifa a la teva mesura

Les regles canvien: no t'ajustes a la tarifa, és la tarifa la que s'adapta a les teves necessitats. Si els teus hàbits canvien, podem avisar-te perquè puguis modificar les hores. Així, el teu horari happy sempre és sinònim de felicitat.

En cas que encara no tinguis comptador intel·ligent, no passa res, també pots ser feliç. El teu consum en kWh es distribuirà segons el perfil d'un consumidor mitjà i s'aplicarà la tarifa happy a les hores o el dia que hagis triat.

Quant estalviaré amb la tarifa Tempo Happy?

Feliç estalvi: amb una potència contractada de 5,75 kW una família de quatre membres pot arribar a estalviar al voltant de 140 euros a l'any amb la tarifa Tempo Happy.

Lògicament l'estalvi varia segons el consum… que al seu torn depèn dels hàbits, l'eficiència dels electrodomèstics, tipus d'ús, etc.

I què passa la resta d'hores? La tarifa Tempo Happy entra dins de la modalitat de preu fix. Mentre es mantingui vigent el contracte sempre pagaràs el mateix preu per kWh.

I, a més a més, sense permanència.