Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

T'expliquem la factura pas a pas

En aquest apartat pots veure l'explicació de tots els conceptes i seccions que apareixen a la teva factura, tant de llum com de gas, tant de mercat lliure com regulat.

En primer lloc has de cercar el tipus de factura de la qual necessites informació. Pot ser de llum o de gas, i d'Endesa Energía (mercat lliure) o d'Endesa Energía XXI (mercat regulat). Trobaràs aquesta informació sota el logotip d'Endesa de la factura.

Un cop identificada, podràs veure l'explicació i la ubicació a la factura de dades com ara: el número de contracte, el número de factura, el CUPS, el consum o l'import per pagar.

Per començar, tria la factura que vulguis consultar en detall:

Els avantatges d'una tarifa de mercat lliure a Endesa enfront d'una tarifa de mercat regulat (comercialitzadora de referència) són els següents:

  • Preus competitius i estables.
  • Sense compromís de permanència.
  • Amb la possibilitat de contractar serveis addicionals per completar l'oferta d'energia amb serveis de manteniment o assistència que et permetran mantenir la teva installació en perfectes condicions.

Pots obtenir més informació sobre la nostra Tarifa One.

Si vols consultar altres ofertes, pots accedir al nostre catàleg de productes.