Quina tarifa t'interessa

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Quina tarifa t'interessa

Quina tarifa t'interessa

Mon May 26 13:38:49 CEST 2014

 

Per triar la tarifa que més s'adapta a les vostres necessitats, cal que teniu en compte:

 

Quina potència necessiteu

És un cost fix que trobareu cada mes a la vostra factura i depèn dels kW que hàgiu contractat. Com major sigui la potència, major serà l'import.

Podeu triar quanta potència necessiteu en funció de les vostres necessitats, és a dir, quins aparells utilitzeu al dia a dia i quants d'aquests els feu servir alhora. Com més potència hàgiu contractat, més electrodomèstics podreu encendre simultàniament. Voleu saber quina potència necessiteu aproximadament? Us recomanem la nostra Calculadora de Potència.

Si teniu clar quanta energia consumiu i a quina hora ho feu, la tarifa Tempo Happy us permet triar 2 hores cada dia (o 1 dia sencer a la setmana) en què els kWh que consumiu us sortiran gratis. 

Si el vostre consum es distribueix uniformement al llarg del dia, us oferim la Tarifa One: no caldrà que us preocupeu per les variacions en el preu de l'energia i gaudireu sempre d'un preu competitiu.

Si concentreu la major part de la vostra despesa durant la nit i al matí a primera hora, us recomanem One Llum Nocturna. Dividiu el preu de l'energia en dos períodes: vall - quan és més barat - i punta: quan puja el cost.

 

Quins són els vostres hàbits de consum

Aquesta és la part variable de la vostra factura que augmenta segons l'ús que heu fet dels aparells elèctrics.

Si voleu saber quants kWh acostumeu a consumir en un any, podeu consultar-ho a la vostra Àrea privada de Client. Podreu veure quin ha estat el vostre consum per mesos, dies i, fins i tot, hores.

Si teniu clar quanta energia consumiu i a quina hora ho feu, la tarifa Tempo Happy us permet triar 2 hores cada dia (o 1 dia sencer a la setmana) en què els kWh que consumiu us sortiran gratis. 

 

 

Si voleu contractar llum i gas de forma conjunta 

Unifiqueu els vostres contractes amb One Llum + Gas d'Endesa. Amb aquesta tarifa 100% en línia podreu fer tots els tràmits a través de la vostra Àrea Privada de Client les 24 hores del dia tan ràpidament i fàcilment a un preu tan bo no calen descomptes. No té cap cost de contractació ni patireu interrupcions en els vostres subministraments.

 

Si necessiteu un servei de manteniment

Podeu mantenir la vostra instal·lació elèctrica i del gas de la vostra llar sempre en perfecte estat amb Ok Llum i Ok Gas amb un descompte del 50% durant el primer any. Inclou assistència tècnica en menys de 3 hores, reparació d'avaries i revisions periòdiques.

 

 

A dalt