Factura electrònica

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Factura electrònica

factura electrónica
factura electrónica
  • Rapidesa
  • Seguretat
factura electrónica
  • Disponibilitat
  • Ecologia

Si encara no està registrat doni's d'alta a l'Oficina Online ara i activi el servei de facturació electrònica.

ACTIVAR FACTURA ELECTRÒNICA servicio
La factura electrònica recull les mateixes dades que la factura que rep en paper i la pot visualitzar amb la mateixa aparença. A més a més, inclou una signatura electrònica que garanteix l'autenticitat de l'emissor i la integritat del seu contingut.

Amb el nostre servei de factura electrònica, rebrà un avís per correu electrònic en el moment en què disposi de la seva nova factura. En aquest avís, informem de la data, l'import i li facilitarem un enllaç perquè pugui consultar la factura sense necessitat d'accedir a l'Oficina Online d'Endesa.
 
Activar la factura electrònica és un servei gratuït i molt senzill de dur a terme. L'únic requisit que ha de complir és ser usuari registrat de l'Oficina Online.
 
Si encara no és un usuari registrat, pot activar el servei de facturació electrònica en el moment del registre. Si ja està registrat, pot activar la factura electrònica a l'Oficina Online, des del menú Sol·licitud de servei.

Recordi que, un cop ho activi, deixarà de rebre les seves factures en paper, però podrà tornar a la factura en paper si ho sol·licita. 

Amb la factura electrònica tindrà més avantatges:
 
  • Disponibilitat: Li enviarem un missatge de correu electrònic tan bon punt la seva factura estigui disponible i la podrà consultar al moment.
  • Rapidesa: Accedeixi a les seves factures de manera ràpida des del seu correu electrònic, sense necessitat d'accedir a l'Oficina Online.
  • Seguretat: La signatura digital li garanteix l'autenticitat de l'emissor i la integritat del contingut.
  • Organització: Pot arxivar totes les factures al seu ordinador o consultar-les des de l'Oficina Online.
  • Ecològica: Respecta el medi ambient.  
 
Si encara no està registrat, doni's d'alta a l'Oficina Online ara i activi el servei de facturació electrònica.
 
A dalt