Factura electrònica

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes freqüents

Factura electrònica

23.05.2019
La factura electrònica d'Endesa recull les mateixes dades que la factura que reps en paper, però en un format digital.
 
Amb la factura electrònica d'Endesa tindràs més avantatges:
 
  • Disponibilitat: T'enviem un missatge de correu electrònic tan bon punt la teva factura estigui disponible, i la podràs consultar al moment.
  • Rapidesa: Accedeix a les teves factures de manera ràpida des del teu correu electrònic, sense necessitat d'accedir a Mi Endesa.
  • Seguretat: La signatura digital et garanteix l'autenticitat de l'emissor i la integritat del contingut.
  • Organització: Pots arxivar totes les factures al teu ordinador o consultar-les des de Mi Endesa.
  • Estalvi ecològic: Respecta el medi ambient.

Amb el nostre servei de factura electrònica, rebràs un avís per correu electrònic en el moment en què disposis de la teva nova factura. En aquest avís, informem de la data, l'import i et facilitarem un enllaç perquè puguis consultar la factura.

Activar la factura electrònica és gratuït i molt senzill. Ho pots fer des de l'àrea privada Mi Endesa, a la pestanya Les meves factures i Els meus contractes, i ho pots fer per a un sol contracte o per a tots els contractes.

ACTIVAR LA FACTURA ELECTRÒNICAservicio

Recorda que, un cop activada la factura electrònica, deixaràs de rebre factures en paper. Ara bé, si ho sol·licites, en qualsevol moment podràs tornar a la factura en paper sense cap penalització. Revisa sempre les condicions de la tarifa que has contractat, ja que la factura electrònica pot ser un requisit per a l’aplicació de beneficis (per exemple, Tarifa One).

Si encara no estàs registrat, dóna't d'alta a Mi Endesa ara i activa el servei de facturació electrònica.

 
A dalt