Factura electrònica

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes freqüents

Factura electrònica

23.05.2014
La factura electrònica recull les mateixes dades que la factura que reps en paper i la pots visualitzar amb la mateixa aparença. A més a més, inclou una signatura electrònica que et garanteix l'autenticitat de l'emissor i la integritat del seu contingut.

Amb el nostre servei de factura electrònica, rebràs un avís per correu electrònic en el moment en què disposis de la teva nova factura. En aquest avís, informem de la data, l'import i et facilitarem un enllaç perquè puguis consultar la factura sense necessitat d'accedir a l'Oficina Online.

Activar la factura electrònica és un servei gratuït i molt senzill de dur a terme. L'únic requisit que has de complir és ser usuari registrat de l'Oficina Online.

Si encara no ets usuari registrat, pots activar el servei de facturació electrònica en el moment del registre. Si ja estàs registrat, pots activar la factura electrònica a l'Oficina Online, des del menú Sol·licitud de servei.

Recorda que, un cop activada la factura electrònica, deixaràs de rebre factures en paper. Ara bé, si ho sol·licites, en qualsevol moment podràs tornar a la factura en paper sense cap penalització. Revisa sempre les condicions de la tarifa que has contractat, ja que la factura electrònica pot ser un requisit per a l’aplicació de beneficis (per exemple, Tarifa One).

Amb la factura electrònica tindràs més avantatges:
 
  • Disponibilitat: t'avisem tan bon punt estigui disponible la teva nova factura i podràs consultar-la en aquell mateix moment.
  • Rapidesa: accediràs a les teves factures ràpidament des del teu e-mail.
  • Seguretat: la signatura digital et garanteix l'autenticitat de l'emissor i la integritat del contingut.
  • Organització: estalvia espai a casa sense emmagatzemar papers. Pots arxivar-les al teu ordinador o consultar-les a l'Oficina Online
  • Ecologia: respecta el medi ambient.

Si encara no estàs registrat, dóna't d'alta ara a l'Oficina Online i activa el servei de facturació electrònica.
A dalt