Factura electrònica

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Factura electrònica

La factura electrònica recull les mateixes dades que la factura que reps en paper i la pots visualitzar amb la mateixa aparença. A més a més, inclou una signatura electrònica que garanteix l'autenticitat de l'emissor i la integritat del seu contingut.

Amb el nostre servei de factura electrònica, rebràs un avís per correu electrònic en el moment en què disposis de la teva nova factura. En aquest avís, informem de la data, l'import i et facilitarem un enllaç perquè puguis consultar la factura sense necessitat d'accedir a l'Oficina Online d'Endesa.
 
Activar la factura electrònica és un servei gratuït i molt senzill de dur a terme. L'únic requisit que has de complir és ser usuari registrat de l'Oficina Online.
 
Si encara no ets usuari registrat, pots activar el servei de facturació electrònica en el moment del registre. Si ja estàs registrat, pots activar la factura electrònica a l'Oficina Online, des del menú ‘Sol·licitud de servei’.

Recorda que, un cop ho activis, deixaràs de rebre les teves factures en paper, però podràs tornar a la factura en paper si ho sol·licites. 

Amb la factura electrònica tindràs més avantatges:
 
  • Disponibilitat: T'enviem un missatge de correu electrònic tan bon punt la teva factura estigui disponible, i la podràs consultar al moment.
  • Rapidesa: Accedeix a les teves factures de manera ràpida des del teu correu electrònic, sense necessitat d'accedir a l'Oficina Online.
  • Seguretat: La signatura digital et garanteix l'autenticitat de l'emissor i la integritat del contingut.
  • Organització: Pots arxivar totes les factures al teu ordinador o consultar-les des de l'Oficina Online.
  • Ecològica: Respecta el medi ambient. 
 
Si encara no estàs registrat, dóna't d'alta a l'Oficina Online ara i activa el servei de facturació electrònica.
 
A dalt