Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

El teu món canvia amb Internet

Més socials

El teu món canvia amb Internet

Fri Jul 18 08:25:37 CEST 2014
No fa ni un quart de segle de l'ús d'Internet al nostre país i ja ha revolucionat la manera de fer les coses i de relacionar-nos en el nostre dia a dia. Des de fer una transferència bancària o la compra en supermercats online, fins a consultar les pròximes factures de llum o gas directament des de l'ordinador, els smartphones o les tauletes, passant per teletreballar o crear de manera col·laborativa un document en temps real sense importar si l'altra persona està a l'altre costat del món.
 
No hi ha dubte que Internet ha suposat un canvi profund en l'accés a la informació, en el nivell cultural de la població i en un estalvi de temps enorme. La informació s'obre a tothom: ja no està continguda exclusivament en les notícies que cada dia surten publicades en els diaris o en els telenotícies de les diferents cadenes. Amb Internet, qualsevol persona pot informar-se i expressar-se lliurement a través dels formats que la xarxa articula (blocs, xarxes socials, fòrums…) i arribar a ser un expert en un tema sense necessitat de tenir una formació acadèmica específica.
 
En realitat és el mateix que hem fet sempre però a través d'un nou canal a gran escala, immediat, més obert i sense fronteres. Ara és possible veure llocs remots sense haver d'estar-hi físicament o seguir la pista d'una persona amb la qual vam perdre el contacte fa anys.
 
Internet ha destronat la reina de la casa, la televisió. Fins fa només uns quants anys, la xarxa es limitava al PC. L'arribada vertiginosa dels smartphones, les tauletes i altres dispositius mòbils ha fet més senzill i ràpid resoldre les qüestions quotidianes. En molts casos, fins i tot millora la qualitat de vida dels usuaris.
 
Les empreses més importants del país han realitzat una forta inversió en aquest sentit i actualment faciliten la realització de gestions online. Per la seva banda, Endesa ofereix als seus clients la possibilitat de contractar els seus productes de llum i gas a través d'Internet.
 
Amb l'arribada d'Internet, hem assistit a un canvi de mentalitat generalitzat. I avui dia, ens facilita la vida i les gestions diàries que tant de temps i molèsties ens han suposat en el passat.
 
A dalt