Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes freqüents

Què són els comptadors de Telegestió?

Els comptadors de Telegestió són:
  • Més intel·ligents: Faciliten la lectura del consum i les operacions a distància.
  • Més flexibles: Possibiliten adaptar les tarifes contractades als hàbits de consum.
  • Més eficients: Permeten aportar informació sobre el consum per facilitar l'estalvi i l'ús responsable de l'energia.
 
Tenir instal·lat un comptador de Telegestió no implica tenir el sistema de telemesura habilitat. A partir del febrer del 2014, les companyies distribuïdores han començat a enviar a Endesa Energía XXI la informació sobre els clients que disposen d'un comptador de Telegestió amb la telemesura habilitada, per poder iniciar la facturació mensual amb lectures reals com es recull al Reial Decret 1718/2012 de 28 de desembre.
 
La instal·lació dels nous comptadors de Telegestió, està recollida al Reial Decret 1110/2007, Ordre ITC 3860/2007 i IET 290/2012, que obliga les companyies distribuïdores a substituir els actuals comptadors, la potència dels quals sigui inferior o igual a 15 kW, per altres de nous amb capacitat de telegestió abans de l'any 2018.
 

A dalt