Factura Electrònica

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Factura Electrònica

Què és la factura electrònica?

La factura electrònica recull les mateixes dades que la factura que reps en paper, però en un format que inclou una signatura electrònica, que garanteix l'autenticitat de l'emissor i la integritat del seu contingut.
 

Imagen

En què consisteix el servei de factura electrònica?

Quan hagis activat el servei, rebràs un avís per correu electrònic en el moment en què la nova factura estigui disponible.
En aquest avís t'informem de la data, l'import de la factura i el número de contracte, i hi incloem un enllaç perquè puguis consultar-la sense necessitat d'accedir a l'Oficina Online.
Si tens diversos contractes amb la mateixa data de facturació, rebràs tota la informació en un únic avís.
 
 

Imagen

Puc activar la factura electrònica en el moment de la contractació?

Sí, has d'activar la factura electrònica en el moment de la contractació online.

Imagen

Què és l'avís de disponibilitat de factura?

L' avís de disponibilitat de la factura és una notificació que arriba a través del correu electrònic. El rebràs en el moment en què Endesa facturi segons la teva data de facturació. Aquest avís agrupa totes les factures electròniques dels diferents contractes, generades en una mateixa data de facturació.

Imagen

Com puc arxivar la factura electrònica al meu ordinador?

Pots arxivar la teva factura electrònica si entres al detall de la factura, on apareixeran dos enllaços Descarregar en PDF i Descarregar en XML.
 
Tingues en compte que si no tens activada la factura digital només apareixerà l'enllaç Descarregar en PDF i et descarregaràs una factura que vindrà amb marca d'aigua i no tindrà validesa fiscal.

Imagen

Quins requisits ha de tenir el meu PC per veure la factura electrònica?

No és necessari cap requisit especial. N'hi ha prou de tenir connexió a Internet per accedir a la nostra Oficina Online i tenir un compte de correu per rebre l'e-mail d'avís de disponibilitat de la factura.
 
 

Imagen

Per a què serveix el visor de factures?

El visor serveix per obrir i visualitzar la factura amb validesa fiscal arxivada al teu ordinador.

Si accedeixes a les teves factures a través de Mi Endesa has de tenir el visor en el cas que vulguis descarregar la factura en format XML.

El visor és gratuït i compleix amb tots els requisits de seguretat tècnica i informàtica.

Imagen

Quines diferències hi ha entre la factura en paper i la factura electrònica?

Únicament el format i la rapidesa en la recepció de la factura.

La factura electrònica recull les mateixes dades i data de facturació que la factura en paper i té la mateixa validesa legal.

A més a més, pots veure-la i consultar-la amb la mateixa aparença que la factura en paper, bé des de l'Oficina Online d'Endesa o directament des de l'avís de disponibilitat que rebis.

Imagen

Quins avantatges té el servei de factura electrònica?

  • Disponibilitat: t'avisem tan aviat com la nova factura estigui disponible i podràs consultar-la en aquell mateix moment.
  • Rapidesa: accediràs a les factures ràpidament des del teu e-mail.
  • Seguretat: la signatura digital garanteix l'autenticitat de l'emissor i la integritat del contingut.
  • Organització: estalvia espai a casa sense haver emmagatzemar papers. Pots arxivar-les al teu ordinador o consultar-les a l'Oficina Online d'Endesa.
  • Ecològica: respecta el medi ambient.
     

Imagen

Quin és el cost per donar-se d'alta a la factura electrònica?

Per utilitzar el servei de factura electrònica només és necessari ser usuari registrat de l'Oficina Online d'Endesa.
Si encara no ets usuari registrat, pots activar el servei de facturació electrònica en el moment del registre. Per donar-te d'alta, només cal proporcionar les teves dades personals i el teu número de contracte.
Si ja estàs registrat, pots activar la factura electrònica al menú Sol·licitud de servei  a l'Oficina Online d'Endesa.
El servei de factura electrònica és gratuït.
 
 

Imagen

Quins requisits he de complir per activar el servei de factura electrònica?

Per utilitzar el servei de factura electrònica només és necessari ser usuari registrat de l'Oficina Online d'Endesa.

Si encara no ets usuari registrat, pots activar el servei de facturació electrònica en el moment del registre. Per donar-te d'alta, només cal proporcionar les teves dades personals i el teu número de contracte.

Si ja estàs registrat, pots activar la factura electrònica en el menú ‘Sol·licitud de servei’ a l'Oficina Online d'Endesa.
 
El servei de factura electrònica és gratuït.
 

Imagen

La factura electrònica és segura?

La factura electrònica és totalment segura. La signatura digital que integra garanteix l'autenticitat de l'emissor i la integritat del contingut.
Endesa ha obtingut un certificat electrònic emès per l'Agència Notarial de Certificació SL, que t'habilita per a la incorporació de la signatura electrònica avançada a les teves factures.
 

Imagen
A dalt