Les nostres Aplicacions

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Les nostres Aplicacions

Per a què serveix el visor?

Si ets un particular, no tens l'obligació de desar les teves factures. Per tant, no necessites el visor per visualitzar-les. 
 
Si ets una empresa, et recordem que tens l'obligació legal de desar la factura amb validesa fiscal, segons l'Ordre HAC/3134/2002 (BOE del 13 de desembre del 2002). El visor serveix per obrir la factura amb validesa fiscal arxivada al teu ordinador i permet visualitzar-la tal com la rebries en paper. 
 
Si accedeixes sempre a les teves factures des de l'Oficina Online, no necessites el visor per visualitzar-la. 
 
Aquest visor proporcionat per Endesa és gratuït i compleix tots els requisits de seguretat tècnica i informàtica.

Imagen

Com puc descarregar-me el visor?

Has de descarregar-ho des de l'opció Sol·licitud de servei a l'Oficina Online. Només has de realitzar aquesta operació una vegada. Recomanem que l'ubiquis a l'escriptori, per tal que sigui fàcilment accessible. 
 
Aquest visor proporcionat per Endesa és gratuït i compleix tots els requisits de seguretat tècnica i informàtica. 
 
Recordi que el visor només és necessari en el cas que vulguis consultar les factures electròniques sense estar a l'Oficina Online.
 
 

Imagen
A dalt