Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Cobrament agrupat

Cobrament agrupat

A Endesa, tenim el cobrament agrupat, que és una forma de cobrament que permet a l'administrador de finques pagar des d'un únic compte corrent les factures de totes les comunitats de propietaris que té agrupades.

Aquest servei el pot sol·licitar qualsevol administrador de finques i no té cap cost addicional.

Començar a gaudir d'aquest servei és ràpid i senzill i per fer-ho només has d'estar registrat a la nostra Oficina Online. Des del teu usuari podràs seleccionar les Comunitats de Propietaris per a les quals vulguis fer el cobrament agrupat, sense haver de fer cap sol·licitud explícita.

El servei de Posada al cobrament agrupat, t'ofereix la possibilitat d'agrupar factures per millorar la teva comptabilitat i poder quadrar tots els comptes de les teves comunitats; a més, també et permet donar d'alta o de baixa comptes comercials.
A dalt