Quina potència sol·licito

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes freqüents

Quina potència sol·licito

Tue May 27 09:04:47 CEST 2014

A l'hora de contractar la llum, has de saber quina potència es necessita a la teva comunitat. Recorda que la teva facturació va en funció de la potència contractada i del consum d'energia de la Comunitat.

Per això, deus tenir en compte:

Contractar més potència de la que necessites:

Augmentarà el cost de la factura innecessàriament.

Contractar menys potència de la que requereix el teu equipament:

Podria generar interrupcions de subministrament i un cost addicional per sol·licitar posteriorment un augment de potència.

En cas de dubte, et recomanem demanar assessorament a un instal·lador autoritzat, que valorarà totes les teves necessitats en detall.

Necessito assessorament

Abans de sol·licitar una redución de potència

Si estàs pensant en reduir la teva potència contractada, has de tenir en compte els inconvenients de tenir contractada una potència per sota de les teves necessitats reals: interrupcions de subministrament, molèsties i costos de sol·licitar posteriorment un augment de potència. En aquest sentit, abans de sol·licitar una reducció de potència, et recomanem:

A dalt