Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Drets ARCO

Drets ARCO

Els drets ARCO (Accés, Rectificació, Cancel·lació i Oposició) garanteixen el control de les dades personals dels usuaris i imposen tota una sèrie d'obligacions que un tercer ha de respectar.
 
Què inclouen els drets ARCO?
 
  • Dret d'accés: el ciutadà té el dret de dirigir-se al responsable del fitxer en què estan bolcades les seves dades per sol·licitar-li la següent informació:
  1. Si les dades de caràcter personal estan essent objecte d' algun tractament.
  2. La finalitat d'aquest tractament.
  3. Informació sobre l'origen de les dades i les cessions fetes o previstes de fer a tercers.
 
  • Dret de rectificació i cancel·lació: el titular de les dades pot sol·licitar al responsable del fitxer que rectifiqui les seves dades en cas que hi hagi alguna inexactitud, no siguin completes, siguin inadequades o excessives. A més, el titular pot sol·licitar que es cancel·lin les seves dades personals.
  • Dret d'oposició: el ciutadà es pot oposar al fet que un tercer utilitzi les seves dades personals per a qualsevol tractament. Es tracta d'una eina jurídica.
 
Per exercir els teus Drets ARCO, només has d'entrar a l'Oficina Online i emplenar una sol·licitud a través de la qual podràs exercir qualsevol dels drets: Accés, Rectificació, Cancel·lació i Oposició, contemplats a l'LOPD; també pots emplenar una sol·licitud de no recepció de publicitat, ni comunicacions comercials, etc. Tramitarem la teva sol·licitud i, una vegada que s'hagi resolt, te'n comunicarem la resolució a través d'un correu electrònic.
 
 
A dalt