Factura electrònica

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes freqüents

Factura electrònica

23.05.2014
La factura electrònica recull les mateixes dades que la factura que reps en paper i pots visualitzar-la amb la mateixa aparença. A més, inclou una signatura electrònica que en garanteix l'autenticitat de l'emissor i la integritat del contingut.

Amb el nostre servei de factura electrònica, rebràs un avís per correu electrònic en el moment en què tinguis disponible la teva nova factura. En aquest avís, t'informarem de la data, l'import i et facilitarem un enllaç perquè puguis consultar la teva factura sense necessitat d'accedir a la Oficina Online.

L'activació de la factura electrònica és un servei gratuït i molt senzill de sol·licitar. L'únic requisit que has de complir és ser usuari registrat de l'Oficina Online.

Si encara no ets usuari registrat, pots activar el servei de facturació electrònica en el moment del registre. Si ja estàs registrat, pots activar la factura electrònica a l'Oficina Online, al menú ‘Sol·licitud de Servei’.

Recorda que, una vegada activada, deixaràs de rebre les factures en paper, tot i que podràs tornar a la factura en paper si ho sol·licites. Aquest servei és gratuït.

Amb la factura electrònica tindràs més avantatges:
 
  • Disponibilitat: t'avisem quan la nova factura està disponible i la pots consultar de manera immediata.
  • Rapidesa: accediràs a les teves factures ràpidament des del teu correu electrònic.
  • Seguretat: la signatura digital et garanteix l'autenticitat del emissor i la integritat del contingut.
  • Organització: estalvia espai a casa sense emmagatzemar papers. Pots arxivar les factures al teu ordinador o consultar-les a l'Oficina Online
  • Ecologia: respecta el medi ambient.

Si encara no estàs registrat, dóna't d'alta ara a l'Oficina Online i activa el servei de facturació electrònica.
A dalt