Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

A Endesa volem que gaudeixis sempre de les millors condicions i t’assessorarem en cada moment per oferir-te els millors avantatges.

Gaudeix d’un descompte garantit en la teva factura de la llum de manera indefinida.

Tria l’opció que més s’adequa a les necessitats de la teva comunitat de propietaris:

  • Tarifa Elección + 15 Plana: 15% de descompte en el terme d'energia en les hores Tempo per temps indefinit i 7% de descompte sobre el terme d'energia durant un any.

  • Tarifa Elección + 15 Día: 20% de descompte en el terme d'energia en les hores Tempo per temps indefinit i 7% de descompte sobre el terme d'energia durant un any.

  • Tarifa Elección + 15 Laboral: 25%de descompte en el terme d'energia en les hores Tempo per temps indefinit i 7% de descompte sobre el terme d'energia durant un any.

  • Tarifa Elección + 15 Fin De Semana: 45% de descompte en el terme d'energia en les hores Tempo per temps indefinit i 7% de descompte sobre el terme d'energia durant un any.

  • Tarifa Elección + 15 Noche: 55% de descompte en el terme d'energia en les hores Tempo per temps indefinit i 7% de descompte sobre el terme d'energia durant un any.

 
A dalt