Avantatges

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Avantatges

22.05.2014

Fidels al seu interès per oferir a cada usuari el producte o servei més adequat a les seves necessitats i conscients de les responsabilitats i l'especialització de qui gestiona les comunitats de propietaris, Endesa lanza un nuevo Servicio Exclusivo para Administradores de Fincas.

Amb aquest servei, Endesa vol ajudar-los en les seves funcions, assignant-los un gestor personal, un entorn digital especialitzat per a la gestió energètica de les seves comunitats i altres avantatges orientats a donar un millor servei i valor afegit.

A través del Servei Exclusiu per a Administradors de Finques, Endesa ofereix un canal de comunicació i assessorament centrat en el dia a dia, perquè puguin gestionar còmodament no només noves contractacions, sinó tot tipus de qüestions: reclamacions, talls de subministraments, canvis de titularitat, facturació, eficiència energètica, etc.

Amb el nou Servei Exclusiu d'Endesa, l'Administrador de Finques accedirà també a un exclusiu ventall de productes i serveis destinats a Comunitats de Propietaris, que inclou des del subministrament energètic, els manteniments i els equipaments fins als més innovadors serveis de domòtica i mobilitat elèctrica.

Aquesta gamma de productes i serveis energètics s'associarà a condicions exclusives per a l'Administrador de Finques, cosa que reforçarà el seu prestigi davant les comunitats que gestiona. I sempre amb la tranquil·litat de comptar amb el suport i l'experiència en l'atenció al client d'una companyia capdavantera.

Per conèixer tots els detalls d'aquest nou concepte de relació professional, una aposta decidida per reunir el millor del tracte personal i de l'eficàcia digital:

 
A dalt