Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
 • CAT
 • EN
 • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Pregunta'ns el que vulguis amb Alexa

L'última tecnologia al servei de l'atenció al client.

Els assistents virtuals per veu estan revolucionant l'atenció al client. Entre ells destaca Alexa, desenvolupat per Amazon. Mitjançant l'activació de diferentes skills o funcionalitats (similars al que són les apps per als mòbils), és possible demanar-li a Alexa de viva veu que et posi música, et llegeixi un llibre o et digui quin temps farà demà.

Amb la nova skill d'Endesa, ara també és possible preguntar per la teva energia i tenir més a prop que mai l'assessorament energètic personalitzat que et permeti estalviar en les teves factures. L'única cosa que necessites és ser client d'Endesa i tenir algun dels diferents models d'altaveu sense fil Amazon Echo.

De manera totalment gratuïta, podràs preguntar els teus dubtes i tenir el màxim detall sobre el teu consum d'energia.

Què pots preguntar-li a Alexa:

 • Estàs gastant més llum que el mes anterior? El primer pas per controlar el teu consum és descobrir quan t'estàs passant.
 • Està pagada la meva última factura?
 • Hi ha alguna tarifa nova que pugui adaptar-se al teu perfil de consum i així ajudar-te a estalviar?
 • I altres dubtes sobre les teves factures i contractes Endesa. A més, estem treballant per ampliar el nombre de temes que podràs consultar amb Alexa.
 1. Activa la skill
  d'Endesa

  Les diferents funcionalitats d'Alexa es diuen skills. Per activar la d'Endesa només has d'anar a la pàgina de skills d'Alexa. Si vols saber més, aquest enllaç t'explica com gestionar les teves skills.

 2. Connecta't amb
  endesaclientes

  Una vegada activada, has de connectar-la al teu usuari d'endesaclientes. Si ets client d'Endesa però encara no tens usuari, registra't aquí. Si estàs registrat, però no recordes les teves dades, pots recuperar la teva contrasenya o bé recuperar el teu usuari.

 3. Pregunta el
  que vulguis

  Quanta energia has consumit l'últim mes? I l'anterior? Quant et va a costar? Alexa té les respostes als teus dubtes sobre la llum i el gas. Solament has de preguntar.