Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

  • Llars
  • T'ajudem
  • Endesa llança l’atenció al client per a persones amb discapacitat auditiva

Endesa llança l’atenció al client per a persones amb discapacitat auditiva

Una altra vegada, Endesa posa les persones al centre de la seva estratègia. Som la primera elèctrica a obrir un canal d'atenció telefònica totalment accessible per a clients amb discapacitat auditiva. Això ha estat possible gràcies al nostre compromís actiu amb les polítiques inclusives i de foment de la diversitat.

La nostra política de diversitat i inclusió es basa a reconèixer que les característiques específiques de cadascú que són la clau per establir una relació més profunda amb els altres i avivar l'energia dels equips tot millorant la qualitat de vida.

Com funciona

La solució tecnològica és una app mòbil capaç de transformar la veu en text i viceversa. Tot a temps real i per mitjà de VoIP.

Aquesta app ha estat desenvolupada per l'empresa emergent Pedius. Com a part de la nostra estratègia d'Innovació Oberta, Endesa fa una cerca continua d'empreses emergents amb gran potencial amb les quals desenvolupar solucions innovadores.

  • 1. Trucar: l'usuari marca el número gratuït 937 061 555. Atenció telefònica de dilluns a divendres, de 10 a 19 hores. A l'altra banda de la línia hi haurà un assessor especialitzat que respondrà els seus dubtes.
  • 2. Preguntar: l'usuari pot escriure la seva pregunta utilitzant el teclat del mòbil. El text es transforma en veu artificial (conversió de text a veu), que serà la que escolti l'assessor. Si ho prefereix, l'usuari també pot expressar-se amb la seva pròpia veu.
  • 3. Conversar: l'assessor respon amb la seva veu, la qual es transformarà en text (conversió de parla a text) perquè pugui ser llegit immediatament per l'usuari.

D'aquesta manera, les persones amb discapacitat auditiva podran mantenir una conversa àgil i eficaç amb els assessors d'Endesa.

Pedius es pot descarregar gratuïtament des de la Play Store de Google i l'App Store d'Apple:

El número d'Endesa d'atenció telefònica per a persones sordes és el 937 061 555.