Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
 • CAT
 • EN
 • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Pregunta a Google els teus dubtes sobre Endesa

L'última tecnologia al servei de l'atenció al client.

Els assistents virtuals de veu estan revolucionant l'atenció al client. Són motors intel·ligents que troben respostes a les teves preguntes. Per poder comunicar-se amb tu utilitzen altaveus discrets amb un micròfon incorporat (o fins i tot el teu propi smartphone).

Moltes de les principals marques de tecnologia ja han llançat el seu assistent. El gegant de cerques per Internet compta amb l'Assistent de Google, preinstal·lat en tots els telèfons Android i que és capaç de respondre els teus dubtes amb totes les respostes que compila gràcies al seu potent algoritme.

Però, una cosa és preguntar pel temps o el trànsit, que a la fi són dades públiques, i una altra de molt diferent que t'expliquin de viva veu l'estat dels teus comptes de la llum i el gas.

Parlar amb Endesa

Si ets client d'Endesa, la teva Àrea Privada d'endesaclientes es pot comunicar amb l'Assistent Google. Només cal que diguis les paraules "parlar amb Endesa" i tot es posarà en marxa.

De manera totalment gratuïta, podràs preguntar els teus dubtes i conèixer al detall el teu consum d'energia.

Què pots preguntar a Google:

 • Quin és l'import de la teva última factura? El primer pas per controlar el consum és esbrinar si t'estàs excedint.
 • Has pagat totes les factures?
 • Com puc estalviar?
 • I tot tipus de dubtes sobre les teves factures i contractes Endesa, per exemple conèixer el teu número de contracte o el teu CUPS.

 1. Entra a Endesaclientes

  Per què Google pugui respondre a les teves preguntes sobre les teves factures d'Endesa i contractes, hauràs d'entrar a la teva Àrea privada d'endesaclientes. Si ets client d'Endesa però encara no tens usuari, pots registrar-t'hi aquí. Si estàs registrat, però no recordes les teves dades, pots recuperar la teva contrasenya o bé recuperar el teu usuari.

 2. Pregunta el que vulguis

  Quanta llum vaig gastar el mes passat? Quant em costarà? L'Assistent de Google te'n donarà totes les respostes. Només cal que ho preguntis.