Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Empreses
 • CAT
 • EN
 • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Servei d'Auditoria energètica

Sempre a temps i amb els millors professionals.

Atenció personalitzada

Endesa posa a disposició de la seva empresa la millor atenció especialitzada. Enviï'ns les seves dades i ens posarem en contacte amb vostè

SOL·LICITI EL CONTACTE

El 14 de febrer de 2017 és la data límit de registre a la CCAA corresponent de les Auditories segons Reial Decret d'Eficiència Energètica 2016, que obliga les empreses a sotmetre's a una auditoria energètica(1)

Avantatges de contractar amb Endesa l’auditoria energètica:

 1. Garantia d’Endesa en l’abast i el termini de la realització de l’auditoria. En cas de ser sancionat per l’incompliment dels preceptes continguts en aquest Reial Decret, Endesa es farà responsable de la gestió i dels costos d’aquesta reclamació i/o penalització.
 2. Finançament en 12 quotes sense interessos. Amb l’objectiu de facilitar-li el pagament d’aquesta norma obligatòria, es proposa el finançament de l’auditoria en 12 mesos.
 3. Producte adaptat a les necessitats de la seva empresa. 4 nivells d’auditoria amb diversos abasts i preus que ens permeten ajustar-nos a les seves necessitats i optimitzar el preu:
  • Auditoria energètica Multipunt 60

   Auditoria per a punts de subministrament elèctric amb una potència contractada de fins a 60 kW i només amb electricitat com a font d’energia.

  • Auditoria energètica Multipunt 120

   Auditoria per a punts de subministrament amb una potència elèctrica contractada de fins a 120 kW i possibilitat d’una cuina de gas.

  • Auditoria energètica

   Auditoria per a punts de subministrament amb processos tèrmics, sense límit de potència contractada.

  • Auditoria energètica industrial

   Per al sector industrial, auditoria amb abast personalitzat.

 4. Cobertura nacional en la realització d’auditories energètiques, imprescindible per a empreses amb punts de consum distribuïts per diversos territoris.

Fer l’auditoria amb Endesa aporta molts avantatges:

 • Servei de gestió energètica

  30 % de descompte en contractar el servei de consultoria energètica durant el primer any.

 • ISO 50.001

  L’auditoria és vàlida per a la implantació de la norma ISO 50.001/p>

 • Rendibilitat

  L’anàlisi dels comportaments actuals de la seva empresa ofereix oportunitats quantificades d’estalvi.

(1) Realització obligada per a:

 1. Grans empreses: les que ocupen almenys 250 persones i que, encara que no compleixin aquest requisit, tinguin un volum de negoci que superi els 50 milions d’euros i, alhora, un balanç general que superi els 43 milions d’euros.
 2. Grups de societats que, tenint en compte les magnituds agregades de totes les societats que formen el grup consolidat, compleixin els requisits esmentats de gran empresa. Queden excloses de l’àmbit d’aplicació les microempreses i les petites i mitjanes empreses (pimes)

Penalitzacions de fins a 60.000 €