Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Coses que deixaràs de fer gràcies a l'APP d'Endesa

Publicat el 18 Març 2019

Aprofita els avantatges del temps que t'ha tocat viure. Entre elles, saber-ho tot abans i fer servir l’smartphone per controlar la teva vida. Els quilowatts que consumeixes estan al teu servei. Deixa de perdre temps. Comença a saber més coses.

0% de nostàlgia, 100% d’il·lusió

Al llarg de tota la teva vida has deixat de fer centenars de coses gràcies als avenços tecnològics.

Fem memòria:

  • El microones: et va canviar la vida i vas deixar deixar d'estar pendent que la llet de l'esmorzar no sortís del cassó.
  • El comandament a distància: va arribar per quedar-se i perquè no haguessis d'aixecar-te del sofà cada vegada que feien anuncis.
  • El post-it: vas descobrir de cop que podies recordar-te de més coses... i cada vegada de més colors.
  • Internet: va fer que tot saltés pels aires. Comprar un bitllet de tren? Baixar a buscar el diari? Escriure una carta? Res ja no és el mateix.
  • Els smartphones: o ficar-te a Internet a la butxaca.

El món està canviant, i tu amb ell. La revolució consisteix a fer coses noves i deixar de fer les velles. El futur promet, el passat ha quedat enrere i això és el present:

L’energia digital

Doncs bé, l'energia també està canviant. L'electricitat que consumeix casa teva ja no és només un paper que arriba cada dos mesos. Ara la factura digital t'ofereix tota la informació molt abans. I l'app mòbil d'Endesa obre un nou món de possibilitats.

Escalfa't el menjar al microones, apaga la tele amb el comandament i agafa un post-it per prendre nota de tot el que deixaràs de fer quan et descarreguis l'app d'Endesa.