Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Què fer si s'espatlla la seva caldera a mig hivern

Publicat el 21 Gener 2019

Els mesos freds són el pitjor moment perquè la caldera de gas deixi de funcionar. Li pot passar a vostè. Si aprèn a reaccionar estalviarà molts diners i entrarà en calor més ràpidament.

Tot pot fallar en la seva calefacció de gas. No només la caldera, que ha de passar revisions periòdiques, sinó tot el circuit que uneix la caldera amb cada radiador (les canonades, les vàlvules, etc.).

El més freqüent és que les avaries surtin a la llum precisament quan més necessita la seva caldera. O, en altres paraules: Quedar-se sense calefacció quan més fred fa.

Què pot fer? L'orientem en tot el procés:

L'opció més cara: cridar d'urgències a un especialista

Les avaries inesperades a la caldera són tan habituals que el món està ple d'especialistes que estan disposats a acudir a casa seva en qualsevol moment. A canvi d'un alt preu, això sí: snomés per enviar-li un tècnic d'urgència podran cobrar-li uns 100 euros si és un dia festiu, a aquest import hi haurà de sumar el cost del desplaçament i el de possibles peces.

Però no és només una qüestió de preu. És també que, si es queda sense calefacció, pot entrar en pànic i telefonar al primer número que trobi per Internet. Qui li garanteix que aquest professional és competent? No li convé posar la seva caldera en mans de qualsevol.

L'opció més perillosa: intentar arreglar-ho vostè mateix/a

Si se li està passant pel cap encara que sigui remotament, tingui-ho clar: no ho feu. Sota cap circumstància. No és un/a professional i no es convertirà en un per veure un parell de tutorials a YouTube.

En el millor dels casos perdrà temps i mentrestant casa seva continuarà refredant-se. En el pitjor, pot posar en risc tota la seva instal·lació i fins i tot la seva integritat física.

Si se li acudeix trucar a un tècnic en festiu, calculi que pagarà uns 100 euros com a mínim.

L'opció comodí: trucar a la distribuïdora?

No la faci servir com a opció comodí. Millor faci servir el cap. A la distribuïdora només té sentit trucar-hi quan el problema sigui que el gas no arriba a casa seva. És a dir: quan hi ha un problema amb la xarxa.

Si viu en un bloc de pisos i els seus veïns també s'han quedat sense calefacció, és moment de trucar a la distribuïdora. Serà una empresa diferent segons el lloc en què viu. Per aclarir-ho, el nostre mapa interactiu li diu a quin telèfon trucar quan tingui avaries de gas.

La millor opció: viure tranquil

No es torni boig/ja buscant tècnics de rebaixes a Google. Només hi ha una manera de resoldre la seva avaria ràpidament i sense pagar res: contractar un servei de manteniment de gas.

I quan diem manteniment volem dir que li ho cobreixi tot: totes les reparacions que necessiti, la caldera, el circuit de calefacció, les revisions periòdiques, el desplaçament, hores de mà d'obra…

Amb OKGas té tot això. Si la seva caldera s'espatlla a mig hivern, només ha de telefonar al número gratuït 900 85 86 85. És igual el dia, és igual l'hora. Si la seva avaria és urgent, un tècnic especialitzat i acreditat per Endesa es presentarà a casa seva en menys de 3 hores.

No pagarà res addicional pel desplaçament i les 3 primeres hores de mà d'obra. El més normal és que en aquestes 3 hores l'avaria quedi solucionada. Si no és així, no es compromet a res perquè li passarem un pressupost previ gratuït que podrà acceptar o rebutjar.

OKGas es paga com a part de la seva factura de gas Endesa. Aprofiti's d'un 50% de descompte durant el primer any en contractar-lo en línia i dormi tranquil sabent que és igual quantes vegades s’espatlli la caldera:

Només hi ha una manera ràpida i econòmica de resoldre les seves avaries: tenir contractat un servei de manteniment de gas.