Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

  • Com trobar la tarifa elèctrica que més t'estima

Com trobar la tarifa elèctrica que més t'estima

Publicat el 13 Febrer 2018

Estàs pensant en canviar la teva tarifa de la llum i no saps quina triar? El mar està ple de peixos: això és el que has de fer per trobar la teva “mitja taronja” elèctrica.

Les tarifes estan canviant. Totes. Les del mòbil, les dels webs i televisions de pagament, les del menjar a domicili... Ja no es tracta que tu t'adaptis a la tarifa. Ara la tarifa ha d'adaptar-se a tu.

Trobar una tarifa elèctrica que et quadri pot ser com buscar l'amor. De vegades et cau del cel, d’altres no hi ha manera. No sóc jo, ets tu. No ets tu, és la teva mare. No som nosaltres, és el sistema.

D'acord, el mar està ple de peixos, però quin trio? Quanta potència contracto? Quants kWh solc consumir a l'any? Un moment: quina tarifa tinc contractada ara?

T'ajudem a trobar la teva parella energètica perfecta.

Resolent els preliminars

Al principi de la relació tot pot torçar-se per no saber respondre a una sèrie de preguntes bàsiques:

  • Quanta potència contracto?: en aquest altre post t'expliquem tot el que et cal saber sobre la potència que més et convé.
  • Quants kWh solc consumir a l'any?: saber-ho és tan fàcil com ser client d'Endesa i registrar-te a la web. Si ja hi estàs registrat, només has d’entrar a l’Àrea Privada amb el teu usuari i contrasenya i comprovar quant has consumit cada any, cada mes, cada dia, cada hora! Tenim tota la informació al teu servei.
  • Quina tarifa tinc contractada ara?: per descobrir-ho en tens prou amb entendre la teva factura elèctrica. Sona difícil, però només et demanem 90 segons del teu temps per fer-te veure la llum amb aquest vídeo.

L’idil·li més digital: One Llum

No vas amb embuts, no suportes els tràmits i et fan tanta al·lèrgia les cues com la música que sona quan et posen la trucada en espera. Vols que les coses siguin senzilles i ràpides, molt ràpides. Ho vols tot en línia.

Si et reconeixes en aquesta descripció, One Llum està feta per a tu.

És tan barata que no li cal marejar-te amb descomptes. La tarifa que va al gra: 100% digital perquè realitzis totes les gestions en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. S’han acabat les converses amb teleoperadors, ara el món funciona a cop de clic.

I no has de complicar-te la vida pensant en quines hores consumeixes més o menys, perquè el preu sempre és el mateix.

Sense truc, sense permanència ni penalitzacions.

Un rotllo de moltes nits: One Llum Nocturna

Et reconeixes en el perfil de la One Llum, però tens una peculiaritat: vius de nit.

Per això hem creat One Llum Nocturna, amb una discriminació horària que et permetrà consumir sense preocupar-te en la franja horària que va de les deu de la nit fins a les dotze del migdia (d'onze de la nit a una del migdia a l'estiu).

Les persones més actives durant les últimes hores del dia i durant tota la nit (que és jove) poden beneficiar-se del gran negoci que suposa la One Llum Nocturna, que manté tots els avantatges de la One Llum però hi afegeix la discriminació horària.

Amor a la carta: Happy

Tens clar quanta energia consumeixes i a quines hores ho fas. Ho tens tan clar que et molesta que t’obliguin a emmotllar-te a una determinada franja horària. Tu ets tu i les teves circumstàncies... i si la teva parella no t’entén ja pot anar-se’n per on ha vingut.

Don't worry, la tarifa Tempo Happy et deixa triar 2 hores cada dia (o 1 dia sencer a la setmana) en les quals els kWh que consumeixis et sortiran gratis.

A més, pots canviar d'opinió i moure aquestes hores (o aquest dia) quan canviïn les teves circumstàncies. Aquesta tarifa t'escolta, t’entén i si us ho munteu bé (un 20% del teu consum en hores Happy) estalviareu cada dia de la vostra vida.

I què passa la resta d'hores? Són hores-tristes en les quals no hi ha amor? En absolut: són hores amb menys passió però amb un preu estable i sense sorpreses.

I com en tota relació sana, no hi ha lligams: no hi ha cap compromís de permanència.

Et convé portar-te bé amb la teva tarifa elèctrica: t'acompanya 24 hores, 365 dies a l'any