Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Les teves factures de llum a mà siguis on siguis

Publicat el 1 Juliol 2019

Casa teva pot estar a molts llocs, igual que el teu cor o els teus amics. Té sentit que viatgis a la recerca del que importa de debò, però no perdis ni un segon buscant factures. Són totes a Internet perquè les consultis sempre que vulguis i des d’on vulguis. Quan ho necessitis. Sense esforç. Sense perdre temps.

Les vacances són per desconnectar i t'agrada dir-ho, però saps perfectament que si no estàs tranquil no en seràs capaç. La casa ha de quedar ben tancada i els problemes ben resolts. Què passa amb l'electricitat? Passi el que passi, la factura digital et permet estar al corrent quan vulguis i on vulguis.

Si arriba una nova factura, reps un avís al correu electrònic o al mòbil. Si vols més informació, simplement hi fas un cop d’ull, quan vulguis i des d’on vulguis, per controlar el consum elèctric. Com? Com tu vulguis, perquè Internet és per a això, perquè xiulis si ens necessites:

Un cop d’ull a Internet només per assegurar-te que tot va bé i a seguir descansant. Tota la informació al teu abast: el que està gastant casa teva mentre ets fora, el que hauràs de pagar i tot l'històric de les teves factures.

Sense ocupar espai i sense cap caos perquè s'ordenen soles. I si el que vols és tocar paper, des de la teva Àrea Privada de Client pots imprimir totes les factures que vulguis totes les vegades que ho necessitis:

La factura digital és més ràpida

Amb la factura digital te n’assabentes abans, així de clar.

Quan la factura "surt del forn" t'arriba un correu electrònic o un avís al mòbil. És a dir, que una setmana abans del que trigava el carter ja sabràs quant hauràs de pagar.

Oblida't de demanar-li a un veí o familiar que et buidi la bústia quan estàs fora.

Un parell de clics des del teu mòbil / tauleta / ordinador i ja estàs al corrent del que està passant. Un minut del teu temps i cap a la platja.

Oblida’t dels ensurts.

La factura digital et dóna més llibertat

Oblida't de la paperassa i d'aquesta carpeta rància en la qual es barreja tot el que t'ha passat en els darrers 20 anys.

Actualitza't i gaudeix de poder tenir totes les teves factures ordenades i sense ocupar un sol centímetre quadrat de la teva vida.

Desaprèn frases molestes com “no trobo la del mes passat" o "l'estiu passat pagàvem el mateix?". Internet és el teu magatzem particular i si ho necessites pots fer que surtin per la impressora en el format de sempre.

Al detall de la teva factura sempre tindràs enllaços per descarregar una factura amb plena validesa legal.

Amb la factura digital estalvies més

La clau per estalviar electricitat és comprendre a fons la part del consum, que és la que varia en funció del teu comportament.

La factura digital t'obre la porta a saber quants kWh estàs gastant en cada hora de cada dia. Podràs configurar alertes per posar-te un sostre, igual que fas amb els GB del mòbil, i t'avisarem si t'estàs passant dels teus propis límits.

Gratis i sense permanència

Passar-te a la factura digital no et costa ni un sol euro, pots repensar-t’ho en tot moment i tornar a la vella paperassa si és el que prefereixes (n’hi ha prou que facis un clic des de la teva Àrea Privada de Client).

Reconeix-ho: no se t'ocorre cap excusa per no passar-te a la factura digital. Aprofita't del segle XXI i guanya temps alhora que guanyes saviesa.

Oblida't de la paperassa i dels ensurts. Coneixeràs millor la teva factura de llum i abans.