Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
 • CAT
 • EN
 • ES

Endesa - Llum, gas, persones

 • Idees per il·luminar casa teva per Halloween sense por de la factura

Idees per il·luminar casa teva per Halloween sense por de la factura

Publicat el

Un any més arriba la cita amb l’espant. Tens pensat fer una festa a casa teva i no saps com decorar-la? T'oferim unes quantes idees per crear un ambient tenebrós sense que la factura et faci tremolar.

Vetllada tètrica amb amics. Festa terrorífica amb els teus fills. Sopar sinistre amb els companys de feina. En resum: ser feliç passant por, el veritable esperit de Halloween.

Et proposem 5 idees originals per Halloween. I un consell ecològic: si et fa por dormir amb el llum apagat... t'aguantes, que el planeta no està per malbarataments.

5 trucs per il·luminar el teu Halloween

 • Espelmes LED. En qualsevol decoració amb cara i ulls, no han de faltar-hi les espelmes i els canelobres. Una llum tènue que aportarà més tenebrositat a l'ambient. Per què LED? Perquè la teva festa sigui aterridora però 100% segura i a prova d'incendis.
 • No t’oblidis de les ombres. És tot un art que requereix bon gust per canviar l'orientació de les llums i generar ombres a les quals no estàs acostumat. L’endemà només hauràs de col·locar-ho tot com estava. Si no tens clar de què parlem, fes una ullada als projectes d'il·luminació artística i eficient de la Fundació Endesa.
 • Recrea escenes de terror. La por és lliure: qualsevol pot sentir-la en qualsevol moment, però t'assegurem que un llumet col·locat estratègicament sobre la catifa i vista per una porta entreoberta provocarà esgarrifances a tots els teus convidats.
 • Llums que parpellegen i apagades sorpresa. Hi ha pel·lícules de terror que basen bona part de la seva estratègia en això. Bombetes que fallen al moment menys oportú, just quan una porta s'obre... Pots fer-ho "a mà" (tirant d'interruptor) o recórrer a una solució de llar intel·ligent. Ningú no s'atrevirà a anar sol a la cuina.
 • Llums DIY i decoracions fetes a mà. Rebusca al calaix de les decoracions de Nadal i treu-ne el que llueixi. Cables lluminosos enganxat a les parets, petits llums dins de gots decorats amb ratpenats i teranyines, garlandes penjant de la porta... i, per descomptat, un LED dins d'una carabassa. Utilitza diversos colors, però dona prioritat al vermell sang.
Draculín

Un tracte per estalviar en la factura

Perquè no t'espantis amb la factura, t'aconsellem una triple fórmula:

 1. Conèixer la teva factura amb antelació: el que no està previst fa por. Però si actives la factura digital t'arribarà un avís per correu electrònic una setmana abans que te la porti el carter.
 2. Entendre la teva factura: el que no entenem també fa por. Però la factura de la llum no és difícil d'entendre: deixa que t’il·luminem en aquest altre post.
 3. Trobar la teva tarifa ideal: adaptar-se a les condicions d'un altre fa por. Però a Endesa tenim tarifes que s'adapten a tu. Consulta el nostre catàleg.

Deixa't d'espants elèctrics: consumeix pocs kWh i tria una tarifa en què els kWh costin poc

Posts Recents