Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Avui passo de sortir. Faré nesting

Publicat el 25 Maig 2017

Hi ha qui dedica el cap de setmana a buscar esdeveniments i activitats, i amb prou feines para per casa. Però l'última tendència és enclaustrar-se i convertir casa teva en el centre de l'univers de l'oci. Es diu nesting i ajuda a relaxar-se. T'atreveixes a provar-ho?

- Què fas avui? T'apuntes a prendre alguna cosa?

- No, passo de sortir. Faré nesting.

- Nest… què?

- Nesting… Em quedaré amb el pijama posat tot el dia i no sortiré ni a comprar pa. Aprofitaré per fer neteja, acabar l'última temporada de "The Walking Dead" i viciar-me a la Xbox.

-Fliparàs amb la factura que t'arribarà.

-Què va. Els dissabtes no pago ni un euro de llum. Tempo Happy i a viure la vida.

-Tempo… què?

Són converses noves per a temps nous. A Endesa estem a favor del nesting, però sense abusar-ne: només un dia a la setmana per relaxar-se i dedicar-se a un mateix.

La tarifa Tempo Happy s'adapta al teu nesting perquè la llum et surti gratis en les estones que et guardes per a tu.

Anem a pams: què és el nesting?

De vegades les modes socials agafen coses antigues, els hi fan un rentat de cara i les converteixen en les tendències més chic. De la febre dels politons vam passar a les cupcakes i després a les barbes hipster. Abans que tot això es posés de moda ja existien els mòbils, les magdalenes i els pèls a la cara... però no molaven.

Amb el nesting passa una cosa semblant. Passar-se el dia en pijama perquè et ve de gust no és un invent del segle XXI. El que és nou és dir-li’n així i vendre-ho com tot un estil de vida. Lifestyle, perdó.

Nesting vol dir fer el niu en anglès. Consisteix a tancar-se a casa i gaudir de totes les comoditats de la llar: veure una pel·lícula, cuinar, llegir... o, simplement, descansar. Per a les parelles joves és una triple ganga: relaxar-se, passar temps junts i estalviar diners.

El nesting és una resposta a l'excés d'estímuls i activitats de la rutina moderna.

Avui dia, a les cases no hi falten les últimes tecnologies, una ambientació sense precedents i un disseny personalitzat. Tot això pot substituir potencialment qualsevol pla que requereixi anar més enllà de l'estora de l'entrada. Pantalles gegantes com les d'un cinema, sistemes sonors com els d’una discoteca, videojocs com en una sala recreativa i tots els amics a un missatge de WhatsApp.

Reconeguem-ho: de vegades la “vida normal” no pot competir amb el nesting, el millor antídot contra l'estrès de la vida moderna.

Be Happy al teu niu

Lògicament, passar-se el dia a casa fa pujar el consum elèctric. Si et passesis el dia fora, el consum seria molt baix (la nevera i poc més). Però quedar-se al niu vol dir tenir llums encesos, la tele en marxa, l'ordinador treballant, l'aire condicionat engegat, el forn escalfant pizzes, la rentadora funcionant...

Tranquil: t'hem dit que el nesting surt barat i és veritat. La tarifa Tempo Happy s'adapta als teus hàbits i et permet triar un dia a la setmana (el dissabte, el diumenge o quan sigui) en què pagaràs 0 euros per la llum que gastis.

Amb aquesta nova tarifa tindràs tota la informació sobre el teu consum i podràs estalviar fins a 140 euros a l'any:

Sortir o quedar-se a casa? Aquesta és la qüestió

Per a molts, sortir a viure aventures i experiències és la millor manera d’aprofitar al màxim el cap de setmana. Però la feina, la família i els problemes quotidians poden fer que la setmana acabi fent-se llarga tant físicament com mentalment. Per això, saltar del llit al sofà i del sofà al llit no va gens malament per recuperar hores de son i treure’s els nervis de sobre.

A més, pot ser només pots veure la teva parella durant el cap de setmana o que de dilluns a divendres no tinguis temps per a la família. Invertir el teu temps lliure en plans domèstics pot servir-te per gaudir d’un benefici d'incalculable valor: la qualitat de vida.

La Tarifa Tempo Happy et permet reservar un dia per a tu: tot el teu consum elèctric a 0 €.