Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

4 tribus urbanes que paguen la llum a 0 euros

Publicat el 17 Maig 2017

Si t'identifiques amb alguna d'aquestes 4 “tribus”, la Tarifa Tempo Happy d'Endesa és la teva opció. I si no t'hi identifiques, també, perquè Tempo Happy s’adapta a tu. Tinguis els hàbits que tinguis, podràs ser més feliç. T'ho mereixes.

No volem que canviïs de rutina per adaptar-te a una tarifa elèctrica. Volem fer-te més feliç amb una tarifa que s'adapta al que ets. No podem donar-te un cop de mà amb la feina o per buscar un cotxe nou, però almenys podem ajudar-te a gastar menys en electricitat.

Per a això hem creat Tempo Happy. Amb aquesta tarifa gaudiràs de 2 hores diàries o d’1 dia a la setmana de llum a 0 euros. Sí, ho has llegit bé: durant aquests moments happy el quilowatt/hora no et costarà res.

Tu tries. Analitza els teus hàbits, comprova quant consumeixes més i digues-nos-ho.

I no et preocupis, pots canviar els horaris sempre que vulguis i sense cap cost. Perquè, vés a saber, potser ara no passes ni un diumenge a casa, però més endavant pots aficionar-te al nesting. No saps què és? Continua llegint.

Aquestes són les quatre tribus urbanes que ja gaudeixen de llum a 0 euros. Quina és la teva?

La parella del nesting

És l'última tendència de moda encara que, en realitat, fer nesting no és nou. Consisteix a quedar-se tancat a casa i no sortir al carrer ni per comprar el pa o el diari (ja hi ha el pa de motlle i Internet).

El practica la típica parella jove sense fills que treballa moltes hores durant la setmana per poder pagar els terminis de la hipoteca. Reserven el dissabte per sortir i el diumenge és sagrat perquè és el dia del nesting. Al matí fan neteja general de la casa, posen una rentadora, planxen la roba… i per postres, fan pa de pessic al forn. A la tarda, calefacció, manta i una temporada sencera de “Joc de Trons”.

Claríssimament, el diumenge és el seu dia Happy. És, amb molta diferència, quan consumeixen més electricitat i quan més barata els surt. Com de barata? 0 euros.

Des que són Happy, el 17% de la llum que consumeixen els costa 0 euros.

Factura de llum Tempo Happy de la parella del nesting. Concentren 36,900 kWh del seu consum en hores Happy, per la qual cosa el 17% del seu consum mensual els surt a 0 euros.

Els surfers de cap de setmana

Matrimoni amb fills universitaris. Viuen a la ciutat però tenen una segona residència a la platja. Als seus fills els agrada el surf i fan escapades de cap de setmana a la platja amb els amics. Prenen el sol, fan esport, se’n van a dormir tard… i consumeixen kWh amb el forn per fer les pizzes, amb l’aire condicionat per no passar calor i posant rentadores perquè els neoprens no facin mala olor.

Des que són Happy, els seus pares ja no han de preocupar-se per la factura que els deixen els fills i els amics dels fills. Han programat el dissabte com a dia Happy i totes les pizzes i els neoprens els generen 0 euros de despesa energètica.

Des que són Happy, el 21% de la llum que consumeixen els costa 0 euros.

Factura de llum Tempo Happy dels surfistes de cap de setmana. Concentren 17,672 kWh del seu consum en hores Happy, per la qual cosa el 21% del seu consum mensual els surt a 0 euros.

Els neo-pares

Una parella amb fills petits viu dies intensos: dormir poc, preparar l'esmorzar, portar les criatures al col·legi, treballar i tornar corrent per recollir-los, banyar-los, fer-los el sopar, ficar-los al llit… i explicar-los sempre un conte més.

Ja acumulen prou cansament i despeses. Per això, trien que els seus moments Happy diaris siguin de 7 a 9 del vespre. Per a ells, és la part crítica del dia, quan tota la família està junta i la casa bull d’activitat: rentar la roba feta un fàstic de les criatures, carregar els mòbils, carregar la tablet per poder mirar-hi dibuixos animats, fer el sopar per a tothom, preparar un bany calent amb el calefactor engegat perquè els nens no es refredin,…

Passades les 9 del vespre, amb els fills al llit, els pares tenen el seu moment per relaxar-se una estona i parlar. De fet, més aviat tenen temps per desmaiar-se al sofà abans de tornar a començar un altre dia dur de criança.

Des que són Happy, el 45% de la llum que consumeixen els costa 0 euros.

Factura de llum Tempo Happy dels neopares. Concentren 126,938 kWh del seu consum en hores Happy, per la qual cosa el 45% del seu consum mensual els surt a 0 euros.

La cultureta indie

Viu sola amb un gat, un animal perfecte per a la seva rutina setmanal, ja que amb prou feines passa per casa. S'aixeca molt aviat per anar a treballar. Li agrada menjar fora però no sol anar de restaurant. Es prepara tàpers, preferiblement de menjar natural i ecològic. Una vegada acabada la jornada laboral, no falla: queda amb amics per anar a algun esdeveniment cultural.

Els dies no tenen prou hores per a ella. Arriba tard a casa, amb el temps just per fer un sopar ràpid i anar-se’n a dormir. El seu moment Happy diari és de 10 a 12 de la nit. Pràcticament l’única estona que és a casa.

Des que són Happy, el 21% de la llum que consumeixen els costa 0 euros.

Factura de llum Tempo Happy de la cultureta indie. Concentren 46,060 kWh del seu consum en hores Happy, per la qual cosa el 21% del seu consum mensual els surt a 0 euros.

Sigues més Happy

T’ho creus ara? Fes com ells i passa’t a Tempo Happy d'Endesa. Podràs estalviar fins a 140 euros l'any. De la resta d'hores, no te’n preocupis. La tarifa Tempo Happy entra dins de la modalitat de preu fix. Dit d’una altra manera: fora dels teus moments Happy no tindràs sorpreses perquè sempre pagaràs el mateix preu per cada kWh consumit.

Recorda que has de triar entre:

  • 2 hores consecutives al dia cada dia de la setmana.
  • 1 dia de la setmana.

La resta d'hores tindràs un preu estable sense sorpreses.