Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Quin és el telèfon d'Endesa?

Publicado el (CA) 11 Junio 2018
Image-1500556143288

Hi ha molts motius diferents pels quals et pot caldre parlar amb Endesa. En gairebé tots els casos, el que resulta més ràpid i senzill és oblidar-te del telèfon i resoldre els dubtes per Internet. T'expliquem com ens pots contactar.

A Endesa volem estar a prop teu, que ens trobis fàcilment en qualsevol situació que se't presenti. Si ens necessites, només cal que ens ho diguis per alguna de les vies que detallem a continuació.

Per a dubtes i consultes

És probable que la pregunta que ens has de fer ja l'hagin feta moltíssimes altres persones. Per això posem a la teva disposició una secció de Dubtes Freqüents amb la qual t'orientem a cop de clic, sense que calgui marcar cap número:

També pots ppreguntar directament al nostre buscador intel·ligent, amb resposta per a més de 500 preguntes.

I si necessites atenció cara a cara, demana cita en alguna de les nostres més de 250 oficines.. Som aquí per ajudar-te.

Ofertes de llum i gas

Si el que vols és millorar la teva tarifa tarifa elèctrica o la del gas, o trobar un servei de manteniment que et protegeixi de qualsevol ensurt, entra al nostre catàleg i tria allò que millor s'adapti a les teves necessitats.

Si has arribat a una casa que no té la llum o el gas donats d'alta (perquè és nova o perquè es va donar de baixa), en aquest contingut t'expliquem com donar d'alta llum i gas.

Reclamacions i problemes

Volem ser-hi per a allò que és bo, però evidentment també hi serem per a allò dolent.No dubtis a plantejar-nos qualsevol problema i obrir una reclamació si ho consideres necessari:

Avaries

Si pateixes una avaria, el primer que cal saber és si es troba a la instal·lació o a la xarxa.

Si els veïns tenen llum/gas és probable que el problema sigui a la teva instal·lació: posa't en contacte amb un tècnic especialitzat (si ja tens el servei OkLuz Assist o el servei OkGas estàs de sort: ho tens cobert.

En canvi, si el problema és a la xarxa elèctrica, t'hauràs de posar en contacte amb la teva companyia distribuïdora. És diferent segons on visquis. A la nostra secció d'Atenció al Client trobaràs un selector per saber a quina distribuïdora t'has d'adreçar.

Si el problema és amb la xarxa de gas, consulta el nostre mapa d'emergències per saber a qui has de trucar.

Llista de telèfons d'Endesa

Aquí tens els principals telèfons d'atenció d'Endesa.

Per saber a quin has de trucar és important que sàpigues si estàs en el mercat lliure o en el mercat regulat (tarifa PVPC).Si no ho saps, és fàcil d'esbrinar. Només et cal agafar la factura i mirar l'encapçalament: Información Aviso Legal EE

Les gestions amb Endesa resulten més ràpides i senzilles si les fas en línia