Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Tarifa Tempo Happy 50h: quan tu vulguis i sense preocupacions

Publicat el 15 Novembre 2018

No fa falta embullar-se amb sumes o restes, tampoc amb plans ni horaris. Amb Tempo Happy 50h gaudiràs cada mes de les 50 hores de major consum de llum totalment gratis.

Tu ets diferent i per això busques una forma única d'expressar-te, de sortir-te de l’statu quo, de ser tu mateix. Tu decideixes el tallat del cabells, el teu grup de música, el teu restaurant favorit i també tries com usar el teu temps.

Per això i perquè volem que et dediquis a qui tu ets, t'oferim la NOVA Tarifa Tempo Happy 50h. Tu gaudeix, viu a la teva manera, juga, envia whatsapps, comparteix, dorm, riu, viatja o crea la teva llista de música perquè nosaltres ens encarregarem que las 50 horas en las que más no et costin ni un cèntim.

Tan REAL com que és una tarifa feliç. No et compliquis, que d'això s'encarrega la teva "Smart-Tarifa" d'Endesa.

Per fi podràs gaudir del teu temps. Nosaltres ens encarregarem de fer la resta. L'automatització i l'eficiència de la qual tant es parla, ara en la teva tarifa de la llum.

Amb Tempo Happy 50h gaudiràs de les 50 hores de major consum de llum en la teva llar totalment gratis cada mes.

50 hores gratis cada mes

Notificacions del calendari, notes, recordatoris enganxats a la nevera, horaris, reunions,... massa coses per recordar i per fer, no? Volem que la factura de la llum no sigui una altra tasca pendent en el teu llistat.

Amb la nova Tarifa Tempo Happy 50h consumeix quan tu vulguis, sense adaptar-te a un horari, i a Endesa revisarem a final de mes quins són les teves 50 hores de major consum i a tu et sortiran a 0€. Per ser més clars: te les regalem així suposarà un estalvi en la factura de la llum i dedicar aquests diners a altres coses.

Quines són les hores de major consum?

Les hores de major consum de la majoria dels espanyols es concentren entre les 18 i les 22 hores:

Gràfica de consum Endesa

Si t'ajustes a la mitjana nacional, és probable que les teves 50 hores de major consum al mes es trobin en aquest rang. Si no t'ajustes, és igual: Endesa s'encarrega de comprovar quin és el teu top 50 hores i facturar-te-les a 0 euros.

Què passa amb la resta d'hores, amb la 51, la 52, la 53… i tota la resta del teu consum mensual? Preu fix. Això vol dir que mentre es mantingui vigent el contracte sempre pagaràs el mateix preu per cada kWh consumit i així evitaràs esglais inesperats.

Abarateix la teva factura i viu lliure

Alguna vegada t'has preguntat com tenir llum gratis? Amb la nova Tarifa de llum Endesa Tempo Happy 50h no hauràs d'estar pendent d'hores vall, hores puntes o dies de la setmana.

Tindràs 50 hores de llum gratis al mes. Escapa't de les mitjanes i de les normes generals. Sigues tu mateix. En la varietat està el gust, per això et proposem aquesta solució.

Per cert, la nostra tarifa no està subjecta a permanència perquè sabem que el teu estil de vida pot canviar d'un mes per a l'altre. I ens agrada.

La teva "Smart-Tarifa"

Gràcies als comptadors intel·ligents pots saber el consum energètic al detall de la teva llar.

Aquests dispositius recullen amb exactitud el que consumeixes cada dia i envien tota la informació de forma automàtica. Només has d’entrar a Internet (des de casa teva, des d'un mòbil, des d'on sigui) per consultar quanta llum estàs consumint.

Amb aquesta forma tan eficient d'analitzar les dades sobre el que gastes, sabrem amb exactitud quins van ser les 50 hores d'aquest mes de major consum perquè no les paguis. Eficient, simple, flexible i una cosa de la qual ja no has de preocupar-te.

Consumeix quan tu vulguis, sense adaptar-te a un horari. Les 50 hores de major consum et sortiran a 0€.