Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
 • CAT
 • EN
 • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Com canviar de comercialitzadora

Canviar de comercialitzadora de llum o de gas és una gestió totalment gratuïta i amb totes les garanties. En cap moment et quedaràs sense llum ni gas durant el canvi.

És important no confondre un canvi de comercialitzadora (la companyia amb la qual tens contracte i que t'envia les factures) amb una alta de subministrament. Només cal donar-se d'alta quan al teu habitatge o al teu local* no hi ha llum o gas (perquè és obra nova o perquè, per algun motiu, es va tallar el subministrament). En aquest contingut t'expliquem de forma detallada com donar d'alta la llum i el gas.

El canvi de comercialitzadora és un procés ràpid i senzill. Si has optat per contractar la llum o el gas amb Endesa, primer de tot cal que coneguis les nostres tarifes i n'escullis una que s'adapti a les teves necessitats.

Recorda que si et cal assessorament, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de les diferents vies d'Atenció al Client.

Quina documentació necessites per a canviar de comercialitzadora?

 • Nom complet i NIF de la persona que serà el titular del contracte.
 • Adreça del subministrament.
 • Codi IBAN del compte bancari on domiciliaràs les factures.
 • Telèfon i adreça de correu electrònic de contacte.

No t'hauràs de preocupar de res, perquè nosaltres gestionem tots els tràmits del canvi de forma totalment gratuïta i sense passar ni un dia sense llum ni gas.

En canvi, si vols donar d'alta un nou subministrament de llum, és a dir, no tens electricitat a casa o es va donar de baixa, consulta aquest contingut sobre com donar d'alta la llum.

T'expliquem el formulari de contractació pas a pas

 1. Identifica't

  Fes-nos saber si ets o no client d'Endesa. Si ja ets client, introdueix les claus d'accés i les teves dades es carregaran per defecte; així, tot serà més ràpid. Si encara no ets client d'Endesa, fes-nos-ho saber i introdueix les teves dades.

 2. Les teves dades

  Especifica les teves dades personals i de contacte per poder continuar amb la contractació.

 3. El teu subministrament

  En aquest pas, cal que indiquis la informació següent:

  Llum
  • Quina és la teva companyia comercialitzadora actual? Recorda, no s'ha de confondre amb la distribuïdora. La comercialitzadora és l'empresa que t'envia les factures.
  • Si ets o no titular del contracte.
  • El teu punt de subministrament. Per tal de cercar el teu punt de subministrament, cal que tinguis en compte les qüestions següents:
   • Si ets titular del contracte, introdueix el número CUPS o l'adreça per a la qual vulguis dur a terme la contractació.
  • Les dades de la teva entitat bancària.
  • Si vols contractar un producte amb o sense discriminació horària.
  • El tipus de tarifa que vols contractar.
  • Selecciona la potència que s'adapti millor a les teves necessitats. Si ho desitges, posem a la teva disposició la nostra calculadora de potència.
  Gas Manteniment
 4. Dades de pagament

  Domicilia el pagament de les factures. Pots associar el teu nou contracte a un compte bancari que ja tinguem enregistrat o bé facilitar-nos-en un de nou. Un cop hagis introduït les dades de pagament, et mostrarem un missatge i t'enviarem un correu electrònic on et confirmarem que hem rebut correctament la teva sol·licitud de contractació. Des d'aquest missatge, podràs consultar la informació detallada sobre la sol·licitud, així com conèixer-ne l'estat a través de la teva Àrea Privada de Client.