Com consultar el meu consum de la llum?

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
  • CAT
  • EN
  • ES

Electricitat i gas per a casa teva

Endesa - Llum, gas, persones

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Com consultar el meu consum de la llum?

 

Endesa us ofereix la informació detallada completa sobre el vostre consum de la llum. La manera més ràpida de saber quanta electricitat consumiu cada mes és donant-vos d'alta a la factura electrònica d'Endesa. També teniu l'app d'Endesa, a on es pot veure el vostre consum d'electricitat des de qualsevol dispositiu mòbil. A la nostra web, a la seva àrea privada, podreu consultar-hi el vostre consum igualment. Us ho expliquem a continuació.

 

Com podeu consultar la informació sobre el vostre consum?

 

Mitjançant la factura electrònica

 

Si teniu activada la factura electrònica, rebreu el correu electrònic d'“avís de nova factura” que inclou un gràfic amb la vostra despesa per hores, indicant-vos quin ha estat el vostre consum en les hores de menys cost i les de més alt cost. Des d'aquest correu electrònic, si premeu clic al botó de Veure el consum, accedireu a una pàgina on podreu veure el detall del vostre consum a cada hora del dia.

Si encara no heu activat la factura, podeu fer-ho ara.

 

 

 

Des de Mi Endesa

 

En accedir a la vostra àrea personal Mi Endesa podreu veure el vostre consum si feu clic a la pestanya de Els meus contractes, fent clic l'enllaç Consulta de consum.

 

 

 

Entrant a l'app

 

Entrant a la nostra app EndesaClients on veureu una nova secció al menú anomenada El meu consum des d'on podreu consultar-ne tots els detalls.

 

 

Com comprovar el vostre consum si sou client de PVPC

 

Si sou client de PVPC amb el model de facturació per hores, podeu consultar el vostre consum d'electricitat també a través de la Factura Electrònica, l'app d'Endesa o en la vostra Àrea Privada.

Si voleu més informació sobre com es calcula el preu del kW a la tarifa PVPC, visiteu la nostra secció Tarifa Regulada (PVPC), on aprendreu tot el que cal sobre el preu de l'electricitat al mercat regulat i com es factura per hores.

 

A dalt