Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Com estalviar en la teva factura de llum

Assessorament
personalitzat

Com estalviar en la teva factura de llum

Consejos de ahorro de energía en el hogar
 

Més de dos-cents euros per gastar-te en el que vulguis. I això només és el principi. Després, et convertiràs en amo i senyor de l'energia que consumeixis. Tot està preparat perquè agafis el control de la teva factura.

Volem donar-te el poder, tu només l'has d'agafar. Hi ha pocs obstacles i els saltarem junts. El primer pas és dir-nos si estàs en el mercat lliure o en el regulat. Selecciona el teu mercat per començar el viatge de l'estalvi:

 
 

A quin mercat estàs tu?

Descobrir-ho és tan fàcil com agafar la teva factura de la llum i fixar-te en l'encapçalament de la primera pàgina.

Si hi diu això estàs al mercat lliure:  I si hi diu això altre estàs al mercat regulat:


 
 
  • També pots entrar a la teva Àrea Privada (si no hi has entrat, hauràs d’introduir el teu usuari i contrasenya): si el nom del teu producte (=contracte) inclou les sigles PVPC és que estàs en el marcat regulat; si no hi ha PVPC enlloc, estàs en el mercat lliure.
A dalt