El teu estalvi 3 en ratlla

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

El teu estalvi 3 en ratlla

El teu estalvi 3 en ratlla

Consejos para ahorrar en 3 fases ganadoras

Aquest joc és tan senzill que no te'l pots perdre. Guanyaràs, i estalviaràs en la factura de la llum. Per aconseguir-ho només has de triar les tres caselles adients i anar sumant els euros que deixaràs de gastar-te Ajusta la potencia como primer paso para ahorrar

Casella nº1: AJUSTA LA POTÈNCIA

És probable que la meitat del que pagues en la teva factura sigui per la potència contractada. T'aclapara veure que, facis el que facis, sempre pagues el mateix. Nosaltres et portem solucions.

 

Ajustar la potencia como primer paso del ahorro
Has pensat que potser t'estàs passant de potència? Potser no necessites tots els kW que tens contractats i estàs llançant els diners. Potser podries abaixar un tram la potència i, només amb això, estalviar-te 60 euros cada any. Potser podries abaixar-la encara més. Potser, potser… Com ho pots saber?

Amb la primera casella aconsegueixes diners: 5 euros al mes per cada tram de potència

Hi ha maneres “casolanes” de saber-ho. Si mai et “salten els ploms” probablement tens marge per abaixar la potència; si salten sovint és que estàs ja al límit. Potencia en las casas

Però abaixar la potència sense motiu té un risc: quedar-se curt. Pagaràs menys en la teva factura però els ploms saltaran quan posis la rentadora, en encendre el forn, etc. A més, abaixar la potència té un cost associat i només ho pots fer una vegada a l'any. No és una decisió que puguis prendre a la lleugera.
 
Així que oblida't dels remeis casolans i deixa-ho a mans de professionals. Utilitza la nostra eina d'assessorament personalitzat:
 
Los consejos de Endesa como segundo paso para ahorrar

 

Casella nº2: APRÈN TRUCS D'ESTALVI
 
Tothom té el seu truc per pagar menys llum. El problema és que només alguns són veritat. La resta són mentides i mites que només et faran perdre temps (i, de vegades, també diners). El difícil és distingir-los. ;

Amb la segona casella aconsegueixes saber el que et fa estalviar i el que no

Ajustar la potencia como primer paso del ahorro
Fa més de 70 anys que treballem amb la llum. Som els més indicats per respondre a aquestes preguntes que ningú sembla saber respondre. Un congelador buit gasta menys? De veritat estalviem en canviar l'hora? La vitroceràmica gasta més que la cuina de gas?
 

Descobreix les veritats de l'estalviservicio

 
Digitaliza tu factura como el paso definitivo para ahorrar
Casella nº3: DIGITALITZA'T AMB ENDESA
 
Ara que ja saps la informació bàsica, és moment d'apostar fort i jugar amb el que varia hora a hora, dia a dia, mes a mes.
 
El teu consum de llum oscil·la d'una manera que no saps. Arribes a casa de la feina i es dispara? Puja molt en posar la rentadora? O és el forn el que desquadra el teu pressupost? Per respondre a aquestes preguntes només has de digitalitzar-te, un moviment senzill però fonamental.

La tercera casella et dóna el poder absolut sobre el teu estalvi i el teu consum

Digtalízate para ahorrar

Només entenent com consumeixes podràs canviar els teus hàbits. Ser digital et dóna el màxim control i et garanteix estar 100% informat sobre la teva factura des del moment en què es calcula, amb avisos al correu i al mòbil molt abans que te la cobrin al banc.

 

Digitalitza la teva facturaservicio

Si has arribat fins a aquí, has guanyat. Enhorabona!

 
A dalt