Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Consejos de ahorro

Cada semana un nuevo consejo que te ayuda a ahorrar.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Com estalviar llum a l'oficina

Substituir els fluorescents vells per llums LED i instal·lar detectors de presència és una inversió segura per reduir la teva factura elèctrica.

Si cada cop que arriba final de mes tremoles davant la imminent arribada de la factura de la llum de la teva oficina, és hora que prenguis algunes mesures per reduir el consum elèctric. I qui diu oficines, diu magatzems, tallers o qualsevol altre lloc de treball.

En primer lloc, desfés-te dels fluorescents vells. No només parpellegen, fan soroll i cal canviar-los sovint; també gasten el doble que els llums LED, que a més s'encenen a l’instant, són més ecològics i no desprenen calor. Si a més instal·les un sistema automàtic de detecció de presència en passadissos i zones comunes, evitaràs que les llums estiguin enceses tot el dia.

Si tens dubtes, utilitza el servei gratuït Diagnòstic d'Eficiència Energètica Online d'Endesa, amb el qual podràs estimar el teu consum energètic anual i comparar-lo amb empreses del teu mateix sector, així com rebre mesures de millora personalitzades i conèixer bones pràctiques.

FER DIAGNÒSTIC D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

A dalt