Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Consejos de ahorro

Cada semana un nuevo consejo que te ayuda a ahorrar.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Quan és millor recarregar el cotxe elèctric?

És millor contractar una solució integral que inclogui la recàrrega gratis, a més de la instal·lació de l'equip, o bé fer-ho a la nit, quan l'electricitat és més barata.
Cuándo es mejor recargar el coche eléctrico

La millor opció per recarregar el cotxe elèctric és contractar una solució integral que inclogui una franja horària per recarregar el vehicle gratis. Amb la solució integral de recàrrega del vehicle elèctric d'Endesa, per exemple, pots cobrir totes les necessitats de recàrrega del teu cotxe elèctric des d'1,05€ al dia, amb la instal·lació de l'equip de recàrrega i el manteniment inclosos. Si afegeixes la tarifa Tempo Zero podràs fer fins a 10.000 Km a l'any a 0 €, ja que de l’una a les set del matí la recàrrega et sortirà gratis.
Una altra opció és la
tarifa Tempo Happy, en la qual pots triar les dues hores al dia que vulguis perquè l'electricitat et costi 0 euros i recarregar el cotxe durant aquestes hores. Tot i que necessitaràs un sistema de recàrrega ràpida o semi-ràpida, perquè et doni temps a recarregar la bateria en aquestes hores.
Finalment, si tens tarifa amb discriminació horària, la millor opció és recarregar el teu cotxe elèctric a la nit, quan el cost de la llum és més baix. Compte, la franja horària “vall” durant la qual l'electricitat és més barata pot variar. En general, a l'estiu va des de les onze de la nit fins a la una del migdia i a l'hivern des de les deu de la nit fins a les dotze del migdia. Temps més que suficient per recarregar totalment la bateria del cotxe (la recàrrega convencional, la més lenta, dura unes 8 hores aproximadament).
Si tens la tarifa “súper vall”, el tram més barat va des de la una fins a les set del matí, tant a l'estiu com a l'hivern. Amb aquesta tarifa, gastaràs 1,55 € per cada 100 km recorreguts, en comptes d’un mínim de 7,79€/100km d'un vehicle de combustió tradicional. També pot utilitzar els punts de recàrrega en via pública, que pots consultar aquí.

A dalt