Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Consejos de ahorro

Cada semana un nuevo consejo que te ayuda a ahorrar.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Ventila la teva llar sense perdre energia

Es recomana obrir totes les finestres alhora no més de 10 minuts.

Una llar correctament ventilada és fonamental per al nostre confort. No només serveix per evitar un excés d'humitat sinó també per eliminar substàncies contaminants com el gas radó, els àcars o una excessiva concentració de diòxid de carboni que pot ser perjudicial per a la nostra salut. Però, com fer-ho sense malgastar energia?
L'aconsellable és ventilar durant un període de temps no superior a 10 minuts, de manera que es perdi la mínima calor possible. D'aquesta manera no es produiran grans pèrdues tèrmiques. És recomanable obrir alhora les finestres de totes les habitacions de la casa, mantenint obertes les portes que comuniquen les estades. Això sí, els radiadors han d'estar apagats. El corrent que produeix permet que l'aire es renovi completament en molt poc temps, evitant que les parets s'arribin a refredar, ja que escalfar-les de nou suposaria un consum extra.
Posa en pràctica aquestes senzilles mesures i veuràs com augmenta la teva eficiència i es redueix la teva factura. Si vols comprovar-ho, utilitza el servei gratuït d'informació i assessorament energètic d'Endesa infoEnergia, amb el qual podràs comprovar i comparar la teva eficiència energètica.

A dalt