Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Consejos de ahorro

Cada semana un nuevo consejo que te ayuda a ahorrar.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

L'aïllament de l'habitatge gairebé no afecta l'estalvi energètic

Si rius d'aquells veïns que són capaços fins i tot de posar tovalloles a les escletxes de les portes per evitar que se'n vagi la calor o que han invertit els seus estalvis a posar vidres dobles, fas molt malament.

Triar uns bons materials aïllants i solucionar possibles fuites poden suposar uns estalvis importants. Cal revisar que la climatització no s'estigui perdent per cap part de l'edifici (portes, finestres, coberta, terra, parets...). Si ja et vas preocupar de canviar les finestres, estaràs recuperant la inversió mes a mes. Si encara no ho has fet, ha arribat el moment. Segons l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), està en joc un 20 % d'estalvi en la factura de la llum i el gas. Les millors? Ja hi ha finestres classificades per la classificació energètica, cosa que facilita molt la compra. A més, l'OCU recomana el tancament de PVC i vidres d'un espessor mínim de 4 mm.

A dalt