Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Les aixetes de monocomandament permeten estalviar

En les aixetes de monocomandament, la mateixa palanca ajusta el caudal i la temperatura i això permet estalviar quan s'utilitza correctament.

S'han acabat aquells xocs de temperatura extrems a la dutxa, al bany o a la pica de la cuina que ens fan passar de l'"ai" a l'"au" fins que aconseguim una temperatura d'aigua agradable. Només els amants de l'estètica vintage continuen preferint aquelles aixetes dobles amb el codi de color a cada peça, però si fossin conscients de la despesa extra que suposa a les factures, es passarien sense pensar-s'ho a les aixetes monocomandament. Amb aquest tipus d'aixetes, la mateixa palanca ajusta el caudal i la temperatura i això permet estalviar quan s'utilitza correctament. No obstant això, si es deixa la palanca a la posició central, en obrir l'aixeta estarem posant en marxa la caldera; moltes vegades sense necessitat. Per evitar aquests consums, hi ha aixetes monocomandament que no permeten l'arrencada de l'aigua calenta fins que no girem del tot la palanca cap a l'esquerra. També hi ha palanques en dues fases per no utilitzar el màxim de caudal. I si encara volem estalviar més, el millor és utilitzar aixetes termoestàtiques, amb les quals aconseguirem un estalvi de fins a un 6-16% en cada dutxa.

A dalt