Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Guardar aliments calents dins de la nevera consumeix més energia

Dins del frigorífic –i a porta tancada- hi ha una batalla constant de Kw per poder mantenir la temperatura que li hem exigit (en general, 4ºC a la zona de fred i -18ºC en el congelador).

Cada cop que deixem un aliment calent o lleugerament tebi en un dels prestatges, el compressor ha de treballar el doble –o el triple- per mantenir la temperatura interior, amb la qual cosa s'incrementa el consum energètic. Paciència. Espera que el tàper estigui a temperatura ambient abans de guardar-lo. Aquest gest t'estalviarà 0,10 € cada cop que ho repeteixis. Philippa Hudson, experta en Seguretat Alimentària de la Universitat de Bournemouth avala aquesta teoria.

A dalt