Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Deixar el carregador endollat consumeix gairebé tant com si estiguéssim carregant el mòbil

Que el carregador pengi de la presa de corrent de la paret durant 24 hores i 365 dies a l'any amb prou feines consumeix energia.

Si ets dels que van per la casa desendollant qualsevol bateria que et trobis, has de saber que t'ajups per a res. Bé, en honor a la veritat, cal dir que estalvies al voltant de 35 cèntims a l'any. Es tracta d'un consum fantasma. Perquè el comptador de la llum ho detectés, hauries de tenir tots els carregadors de la família –i algun més- endollats alhora. El consum d'aquest aparell és de 0.2W. El Laboratori Nacional de Lawrece Berkeley s'ha ocupat de traslladar aquestes dades a diners. I el resultat segur que et sorprèn. Carregar el telèfon costa 50 cèntims a l'any. Deixar el carregador endollat no arriba a 15 cèntims.

A dalt