Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Cobrir els radiadors n'augmenta el consum

Tot i que la moda de cobrir els elements de radiador amb mobles de fusta enreixats fets a mida o amb prestatges de marbre ha passat a la història, encara ens obstinem a dificultar la sortida de la calor.

Reviseu casa vostra. Hi ha cap radiador que faci de prestatgeria i acumuli llibres?, tens joguines apilades a sobre d'algun radiador?, tens cap sofà que en tapi algun? A veure si queda clar d'una vegada per totes, >qualsevol objecte que obstrueixi el radiador, complica la sortida de l'aire i augmenta el consum.
Posar la roba interior a assecar a sobre tampoc funciona. Excepte que hagi diluviat i t'hagis quedat sense mitjons nets, intenta evitar-ho. El radiador no és un estenedor. El flux d'aire calent es talla, la casa no s'escalfarà tan ràpid i la caldera haurà de treballar més augmentant el consum.

A dalt