Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Consejos de ahorro

Cada semana un nuevo consejo que te ayuda a ahorrar.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Tenir el congelador buit gasta menys llum

Si creus que per tenir una safata de gels i un parell de bosses de pèsols gastes menys estàs molt equivocat.

Per entendre-ho s'ha de conèixer el funcionament del congelador. La seva missió és la de mantenir l'espai a una temperatura determinada. Un congelador aporta fred fins que arriba a la temperatura definida i, una vegada hi arriba, la seva única funció és la de mantenir-la. Els aliments hi ajuden. Una vegada congelats, actuen com una segona font de fred de manera que requerirà menys energia i electricitat per mantenir-se en els -18ºC recomanats.
. Fes el ploricó i omple el congelador de tuppers de la mare, congelats, i fins i tot d'ampolles d'aigua – si el pressupost no et permet una compra mensual contundent. I sobretot evita malgastar temps amb la porta oberta decidint què descongeles per sopar. Per què no fer una foto del contingut des del mòbil? T'interessa fer-ho.
Segons l'OCU, el frigorífic és l'electrodomèstic que consumeix més (un 30% del total de la factura de la llum) i el congelador gasta 563 kWh i sempre està engegat

A dalt