Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Tenir el congelador buit gasta menys llum

Si creus que per tenir una safata de gels i un parell de bosses de pèsols gastes menys estàs molt equivocat.

Per entendre-ho s'ha de conèixer el funcionament del congelador. La seva missió és la de mantenir l'espai a una temperatura determinada. Un congelador aporta fred fins que arriba a la temperatura definida i, una vegada hi arriba, la seva única funció és la de mantenir-la. Els aliments hi ajuden. Una vegada congelats, actuen com una segona font de fred de manera que requerirà menys energia i electricitat per mantenir-se en els -18ºC recomanats.
. Fes el ploricó i omple el congelador de tuppers de la mare, congelats, i fins i tot d'ampolles d'aigua – si el pressupost no et permet una compra mensual contundent. I sobretot evita malgastar temps amb la porta oberta decidint què descongeles per sopar. Per què no fer una foto del contingut des del mòbil? T'interessa fer-ho.
Segons l'OCU, el frigorífic és l'electrodomèstic que consumeix més (un 30% del total de la factura de la llum) i el congelador gasta 563 kWh i sempre està engegat

A dalt